|
||||
|
|||||||
| ForumFinal - Hakkında Forumumuz hakkında genel duyuruları ve yenilikleri burdan takip edebilirsiniz. |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: forum etkinlikleri, forum yilbasi etkinlikleri, yilbasi etkinlikleri, yilbasinda ne izleyelim, yilbasinda ne yapalim, yilbasinda ne yapilir, yilbasini nerde gecirelim |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
Acısıyla - tatlısıyla, iyisiyle - kötüsüyle .. 2009 yılının sonuna yaklaşıyoruz
2009 yılı sonuna yaklaşırken, eğlenmeyi ihmal etmeyelim ve bu eğlenceyi ortaklaştırmak daha güzel olur diye düşündük 2009 ForumFinaL Yılbaşı Etkinlikleri olarak N yapabiliriz tavsiye ve fikirlerinizi bu konu altında belirtebilirsiniz 2009 ForumFinaL Yılbaşı Etkinlikleri çerçevesinde; Nasıl bir yarışma / etkinlik / organizasyon yapsak hoşunuza gider, eğlenceli geçer ? Biraz beyin fırtınası yapalım Bakalım kimlerden sivri öneriler gelecek ![]()
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En guzel profili yapan kazansin mesela..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: 19 Oct 2009
Konular: 287
İtibar Gücü: 12
Rep Puanı: 266
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |
Yılbaşında Ne Yapılırsa Onu Yapalım Mesela Tombala Çekilişi Yapalım.
Herkesin Bilet Numarası Yazdığımız Mesajın Sağ Üst Köşesinde Bulunan PermaLİNK Numarası Olsun. (Mesela #1 - #2 - #3 ... Gibidir) Mesela #15 Numaralı Mesajı Atan Kişinin Bilet Numarası 0015 Olsun. Gibi Buda Benim Fikrim...
Benim İçin Rep Önemli Değil Sadece Paylaşımıma Bir yorum Yap Benim İçin Rep Den Daha Değerlidir... ![]() Kendi Yazmış Olduğum Şiirleri Okumak İçin Bir Tık Yeter.. 1) Ana Yüreği - 2) Yandı Gönlüm - 3) Parladı Gökyüzü - |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| forum etkinlikleri, forum yılbaşı etkinlikleri, yılbaşı etkinlikleri, yılbaşında ne izleyelim, yılbaşında ne yapalım, yılbaşında ne yapılır, yılbaşını nerde geçirelim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|