|
||||
|
|||||||
| ForumFinal - Hakkında Forumumuz hakkında genel duyuruları ve yenilikleri burdan takip edebilirsiniz. |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: 29 ekim, ataturk avatarlari, cumhuriyet bayrami, forum, pro, sohbet, turk bayragi |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Pro Dostlar olarak avatarlarımıza Atatürk ve Türk Bayrağı koyarak Cumhuriyetimizin nasıl kurulduğunu ve Cumhuriyete olan sevgimizin nasıl olduğunu en canlı şekilde dosta düşmana gösterebiliriz diye düşündüm
İstediğimiz Atatürk ve Türk Bayrağı resmini yüklemek için avatar boyutlarını da yükselttim Şimdiden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Kutlarım
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 19 Oct 2009
Konular: 287
İtibar Gücü: 12
Rep Puanı: 266
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |
Bende Herkesin Şimdiden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Kutluyorum.
Benim İçin Rep Önemli Değil Sadece Paylaşımıma Bir yorum Yap Benim İçin Rep Den Daha Değerlidir... ![]() Kendi Yazmış Olduğum Şiirleri Okumak İçin Bir Tık Yeter.. 1) Ana Yüreği - 2) Yandı Gönlüm - 3) Parladı Gökyüzü - |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| 29 ekim, atatürk avatarları, cumhuriyet bayramı, forum, pro, sohbet, türk bayrağı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|