|
||||
|
|||||||
| Forum Oyunları Hoşça vakit geçirebileceğiniz eğlenceli forum oyunlarını burada oynayabiliriz. İçinizdeki Oyun Canavarını uyandırın :D |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: final, forum, forumfinal |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Pro V.I.P
![]() Üyelik tarihi: 31 Jan 2009
Konular: 56
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 11
Rep Derecesi :
![]() |
herkes 3 üye secsin ve 3 yorum yapsın...
тaяiFi γσк Çıкмazı γσк Sєωdaмızıη вєηdєsiη ÖγLєsi iςiмdєsiη кi TaLiß'mm SöγLє вaηa вєη daha ηє iSтєγiм aLLah'ıη вaηa ωєямiş σLduqu єη вüγüк hєdiγєSiη aLLah'ıмdaη diLєğiм öмüя вσγu γaηıмda вiя hєdiγє σLмaη , öмüя вσγu єкSiLмєγєη мuтLuLuquм σLмaη " Sєη hєp γüяєğiмiηSiη " |
|
|
|
|
|
#2 |
|
IRCD Yönetim Birimi
İstanbul Founder ![]() |
irem zuzum canım cigerim gözbebegim ama bi o kadarda uyuz
zeynep Delidolu candan dost yaramaz çocuk gibi uyuz bi okadarda sevimli Spectacular Tanıdıgım günden buyana Nefretimsin Ua ! Gıcık oldugum biri ama bi okadarda gerçek samimi açıksözlü mert dost Bidaha benden bunları duyamazsınız pisi pisler sizi
|
|
|
|
#3 |
|
Pro V.I.P
Rep Derecesi :
![]() |
deprotect: hayatımın anlamı herseyim canımın canı sevdigim sevgilim
cilehk:kankam can dostum gıcıqq yaramaz qeveze birazda ahaha(bittim ben) ![]() ![]() nida: bıcırıgım,kücük kardesim benim ![]()
тaяiFi γσк Çıкмazı γσк Sєωdaмızıη вєηdєsiη ÖγLєsi iςiмdєsiη кi TaLiß'mm SöγLє вaηa вєη daha ηє iSтєγiм aLLah'ıη вaηa ωєямiş σLduqu єη вüγüк hєdiγєSiη aLLah'ıмdaη diLєğiм öмüя вσγu γaηıмda вiя hєdiγє σLмaη , öмüя вσγu єкSiLмєγєη мuтLuLuquм σLмaη " Sєη hєp γüяєğiмiηSiη " |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro V.I.P
![]() |
İrem : Emsal Gösterilecek Kadar Sağlam Karaktere Sahip ßiri.
NeKReS ßenim İçin Çok Fazla $ey İfade Ediyor. CehenneT ßir ßirimizden Her Ne kadar Çok Haßerdar oLmasakta 10 Yılı A$kın ßir Süredir. Aynı Ortamı Payla$mı$ Duru$una, ßilgisine, Karakterine Son Derece Güvendiğim Ya$ıyla olmasada Yapısıyla Çınarla$mı$ Güzel ßir Karde$im. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
IRCD Yönetim Birimi
İstanbul Founder ![]() |
NeKReS ßenim İçin Çok Fazla $ey İfade Ediyor
Siz iremle yine beni halt etme planları içindesiniz sanırım inanmam size Ben Sende anca etsem etsem Nefret uyandırırım Bir tek bu duyguda senle beraberiz Nefretimsin Ua ! Vusladd candan çenebaz deli dolu yaramaz ama sevimli EngiN Tanıdıgım günden duruşuyla çizgisiyle karakteriyle deger verdigim sevdigim bi kardeşim Dost Asitc Sanal alemde tanıdıgım günden beri hiç kopmadıgımız her ne kadar uzak olsakta bir okadar yakın oldugumuz belki hiç konuşmuyo görünsekte dertlerimizi paylaştıgımız biribirmizi görmedigimizde merak ettigimiz Duruşuyla samimiyetiyle candanlıgıyla sırdaşlıgıyla Dostt sevdigim deger verdigim kardeşim nadide kişilerden biridir.Sustugunda konuşmaz konuştugunda da susmaz Bende yeri çok farklıdır
|
|
|
|
#8 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
Oyun kuralları gerektiği şekilde belirtilmemiş
Oyun Kuralı: Üstteki üye 3 nick belirtir, alttaki kullanıcı bu 3 nick hakkında yorum yapar ve yorumunu bitirdikten sonra, alttaki kullanıcıya yorum yapması için 3 nick yazar Örnek: A kullanıcısı yorumu; DevriM, NeKReS, SaNeM Alttaki kullanıcı; DevriM; (kullanıcı hakkında yorumu) NeKReS; (kullanıcı hakkında yorumu) SaNeM; (kullanıcı hakkında yorumu) Zeynep, MıSrA, sezsiz_kraLice bi alttaki kullanıcı üstte verilen Zeynep, MıSrA ve sezsiz_kraLice hakkında yorum yazar ve yorumu bittiğinde alt kısma 3 nick yazarak, bir sonraki kullanıcının yorumuna sunar .. NeKReS nick belirtmemiş devam edelim. AzEySu, diLosh, MeLtem hakkında yorumlarınız?
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro V.I.P
Rep Derecesi :
![]() |
AzEySu: bacımmdır.Severim tatlıdır tanısmamız cok iyi olmadı ama dostluqumuz qüzel severim kendisini,duyqusal,bıcır bıcır birisi (:
diLosh: ooo o benim biricik miniqim Küçüqüm benim,sabahları msn de bulduqum tek kişi (: Meltem: tanımıyorum ama iyidir herhalde. sezsiz_kralice,CiLehK,SamsuNLu
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sezsiz_kraLice : o benim bi bi bi bitanem, seker gibi massallah
![]() CileKh : sevimli, konuşkan iyi biri .. SamsuNLu : hoş sohbetli, herkesin sahip olması gereken bi arkadaş.. Zeynep, AnTiQuE, wind
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|