|
||||
|
|||||||
| Yerli Dizi izle Yerli dizi izleme merkeziniz |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aile Saadeti 3. Bölüm Özeti Nezaret müdürlüğünden eve dönen Selim Paşa'yı evde yine bir oyun beklemektedir. Selim ramazanda fakire fukaraya iftar yemeği verilmesi için çarşıdaki dükkanın kirasının kullanılmasını ister. İşte şimdi yanmışlardır. Ev ahalisi para bulmak için yollar aramaktadır ve yine Selim'in arkasından iş çevirirler. Eleni'yi de buna alet ederler. Bu yüzden zor duruma düşen ve Selim Paşa'nın güvenini kaybetmek istemeyen Eleni'ye yardım eden tek kişi Didar'dır. Başarılı olabilecek midir? Nazlı'nın gönlünü almaya çalışan Mahir aileyi Ramazan eğlencesine davet eder. Binnaz Hala Paşa Baba ile evde yalnızdır bu arada iki adam evi gözetlemektedir...
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| aile reisi dizisi, aile saadeti 3. bölüm Özeti, bölüm özetleri, dizi izle, forum, fragman, online dizi izle, sohbet |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|