Aslan 27 Şubat 2009
Aşk ve sevgi konuları bu dönem oldukça verimli geçecektir. Bunların yanında özellikle de aile fertlerine karşı düşüncesiz ve kızgın davranışlarda bulunabilirsiniz. Sinirli ve saldırgan hareketler nedeniyle bu dönem yoğun geçecektir. Özellikle de kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak ve ilişkilerinizi bu düzeyde davam ettireceksiniz. Bu günler eğer siz yalnızsanız aşık olmanıza, süregelen bir ilişkiniz varsa onun çok güzel boyutlara ulaşmasına uygun dönemlerdir.
Aşk Yaşamı Günlük Burç Yorumu (27.02.2009)
Küçük sorunlar sizi birbirinize daha da bağlıyor. Omuz omuza verip sorunları atlatmanız aranızdaki aşkı daha da körüklüyor. Çoğu konuda mantık ve anlayış olarak birbirinize uyuyorsunuz.
__________________
TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ...
Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!..
Ziya Gökalp
ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor.
|