|
||||
|
|||||||
| Vizyondaki Sinemalar Vizyondaki sinemaları buradan takip edebilirsiniz |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
Avatar Vizyon tarihi: 18 Aralık 2009 Yönetmen James CameronSenaryo James CameronTür: Aksiyon, Bilim Kurgu, GerilimYapım: ABD 2009 (Renkli)Dil: İngilizceDağıtıcı Firmalar: Tiglon ![]() Filmin hikâyesi 22. yüzyılda, Pandora adlı bir uyduda geçer. Bir gaz devinin yörüngesinde dönen Pandora, on ayak uzunluğunda, mavi insansı görünümlü, kabile kültürünü benimsemiş, saldırıya uğramadıkları sürece barışçıl olan Na'vi halkına ev sahipliği yapmaktadır. İnsanlar, Pandora'nın havasını solunamadıkları için, akıl bağlantısı aracılığıyla kontrol edilebilen insan ve Na'vi karışımı Avatarlar üretirler. Felç olan Deniz Piyadeleri mensubu Jake Sully (Sam Worthington), bir Avatar olarak Pandora'da yaşamaya gönüllü olur. Bir Na'vi prensesine aşık olan Sully, kendisini Pandora'yı gün geçtikçe tüketen insan ordusu ile Na'vi halkının arasındaki çatışmanın ortasında bulur. ![]() ![]() Sam Worthington Jake Sully ![]() Sigourney Weaver Dr. Grace Augustine ![]() Michelle Rodriguez Trudy Chacon ![]() Zoe Saldana Neytiri ![]() Giovanni Ribisi Selfridge ![]() CCH Pounder Moha (as C.C.H. Pounder) ![]() Laz Alonso Tsu\'Tey ![]() Joel Moore Norm Spellman (as Joel David Moore) ![]() Wes Studi ![]() Stephen Lang Col. Quaritch Filmin Fragmanını izlemek için TIKLAYIN
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak Üye
![]() |
...........................
Konu RakipsiZ tarafından (18.01.10 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: verilen link forumfinali temsil etmiyormuş.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konular birlestirildi..
Olagan ustu, gorsel efektlerin muthis oldugu bir film. Diger animasyonlarla hayatta bir tutulamaz 3D kalitesi mukemmel.. Filmin tamamlanmasi tam 12 yil surmus sanirim, Ve milyondolara maloldugu kesin.
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() Konu ||ChiqolaTa|| tarafından (18.01.10 Saat 13:44 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak Üye
![]() |
Neden Birleşim Yaptınız ?
AnLamadım Konu arkLı BaşLık FarkLı Ve Ayrıca Bir FiLim KatoLogunu österim PayLaşımı... Benim Açtıgın Konu BaşLıgı İse Hem FiLim KatoLogu Hemde İzLeme Bence Ugun oLmadı KonuLarın Aynı BaşLık aLtında oLması...
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konular farkli degil, ayni. Ve sizin vermis oldugunuz link baska bir sitenin girisi. Formumuzda zaten filmin fragmani var..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak Üye
![]() |
ama benim ki sundugum frangman digil dikkatinizi çekim..
|
|
|
#7 |
|
Pro Canavar
![]() Üyelik tarihi: 5 Aug 2009
Konular: 485
İtibar Gücü: 18
Rep Puanı: 552
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |