|
||||
|
|||||||
| Vizyondaki Sinemalar Vizyondaki sinemaları buradan takip edebilirsiniz |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: bay evet, forum, sinema, sohbet, vizyondakiler |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
IRCD Yönetim Birimi
![]() Üyelik tarihi: 1 Feb 2009
Konular: 922
İtibar Gücü: 35
Rep Puanı: 1529
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yönetmen: Peyton Reed Senaryo: Jarrad Paul, Nicholas Stoller Müzik: Mark Oliver Everett, Lyle Workman Görüntü Yönetmeni: Robert D. Yeoman Oyuncular: Zooey Deschanel, Jim Carrey, Sasha Alexander, Bradley Cooper, Danny Masterson, Terence Stamp, Molly Sims, John Michael Higgins, Patrick Labyorteaux Tür: Komedi Yapım: ABD Dil: İngilizce Bay Evet - Yes Man’de Jim Carrey, kendi kendine yardım programına yazılan Carl Allen adlı bir adamı canlandırıyor. Söz konusu program tek ve basit bir ilkeye dayanmaktadır: Her şeye evet demek. İlk başta, evet gücünü açığa çıkarmak Carl’ın hayatını inanılmaz ve beklenmedik biçimlerde değiştirir, ama çok geçmeden anlar ki hayatını sonsuz olasılıklara açmanın bazı olumsuzlukları da olabilmektedir. Fragmanı İzlemek İçin Tıklayın .. Konu ||ChiqolaTa|| tarafından (09.02.09 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|