|
||||
|
|||||||
| Muhabbet Adı Üzerinde Muhabbet, Ama Geyikle Karıştırmayın, Yasak :D |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: idam mahkumu |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#2 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Sevdiğimi son kez görmek ona sarılmak ve doyasıya koklamak isterdim ve iki rekat namaz kılmak isterdim .
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
#5 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Öldükden sonra yakılmak ve küllerin serpilmesi hırıstiyanlara ait bir tören
ha hırıstiyanım diyorsan bilemem
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mevcut konu, kilit ..
Konu açmadan önce arama yapalım lütfen .. http://www.forumfinal.com/oelmeden-o...657/index.html
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|