|
||||
|
|||||||
| Günlük Sevgili Günlük Bölümü ;) Bugün neler etkiliyor yada etkiledi sizleri ? Gününüz nasıl geçti ? |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: black_angel, gunlugu |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Pro Canavar
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 606
İtibar Gücü: 27
Rep Puanı: 111
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
sevgli günlük:
2 gündür foruma giremiyodum işlerim vardı..çok kötüydü şu 2 gün neyseki rahatladım offf aklııma geldikçe tüylerim kalkıyoo neyse benden bu kadar... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Canavar
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Sevqili qünlüqümm:
herseymm benm son gnlerde bazı olaylardan dolayı yazamıyorum ..:/ama artık sık sık yazmaya dikat edicem evett..yine HERZAMANKi yaptklarm..:swee şimdi forumdaym birde ırc ye giriym hadi benden bukadarr hoşçakal
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro V.I.P
![]() Üyelik tarihi: 31 Jan 2009
Konular: 56
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 11
Rep Derecesi :
![]() |
Hımm kısa ve öz anlatımlar oda qüzel
тaяiFi γσк Çıкмazı γσк Sєωdaмızıη вєηdєsiη ÖγLєsi iςiмdєsiη кi TaLiß'mm SöγLє вaηa вєη daha ηє iSтєγiм aLLah'ıη вaηa ωєямiş σLduqu єη вüγüк hєdiγєSiη aLLah'ıмdaη diLєğiм öмüя вσγu γaηıмda вiя hєdiγє σLмaη , öмüя вσγu єкSiLмєγєη мuтLuLuquм σLмaη " Sєη hєp γüяєğiмiηSiη " |
|
|
|
|
|
#6 |
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 gün içerisinde günlüğünüzü güncellemezseniz, konunuz kapatılacaktır ..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pro Canavar
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Sevqili qünlükk biladerr:
bakk efenin lafını kullandım. bugün qünlerden salı simdi ircden cıktım biraz test çözmem lazım sınawlar başlıycak..sıkı çalışmalıyım..deftere hep yazıyorum burayada yazıcam..aksma yazarım belki simdilik bu kadar testlere gömülmem lazım byess..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Canavar
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Sevqülü qünlükcüqüümm:
sLm zuzucumm her qün yascam dedim ama bak yasamıom işte ((bundan sonra daha sık yazmaya çalışırım....Bu günü anlatıyım.Bu qün bi qaripimm ) hem qülüyorum hem aqLıorumm deLiim buqn zaaa xdd :d Twdede bşi yokki izliycegimm 10da Beyaz showu izlerim artık..buqün güzel bigündü bana göre diqer qünLerden daha farkLı ne biLiim öLe işte xdd defterime yazsaydm senii iki sayfayı anca yettirirdim ama buraya yazmaya başlayınca akLıma hiç bişi qeLmioo..beLkidee defterim benm için daha özeL we qizemLi oLduqu içindir..bunun için qaLiba evet evt bu yüzZden qünLk defteriMi kmse okuyamıoo ) Neysee şu an saat 20:14 ewdeyimm..irc ye bi qirdimm kmse yokk şaşırdımm Kmsenn nicki oLmaynca Çıktım Şimdi tekraR bakiim eeR yne öLeyse çıkarımm zatenn..Neysee bu qünlükk buu kadar yeter sewqili qünlkçüm bu qün bidaha yazMamm büyk ihtimalle neyse bu gnlk bu kadarr hdi HoşçakaLLL...!!!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Canavar
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
seLam (:
of yazamıyorum bak yine zaman oLmuoki qünlqümm hele şu sıraLar off ya tamda beni buluR .. Pek ii değilim bu aRaLar of canımda sıkıLıyo forumada gremiyorummm oooff ! ama hep ofLamamak Lzm dŞman seVndrmemk Lzm eLmzdekLerle yetnmeyi biLmeLi şükretmeLiyiz..Çünkü bizim o oflayıp pufladığımız şeyLer kimi insanLarın aLşkn oLdqu dertten saymadıqı şyLer ..biz böyLe yaparSk hem qüçSz duruma düŞer hemde hakszLk yapmŞ oLurz bu NdnLe her zaman elmzdekLerle yetnmeyi bLmeLi we bunLara şükretmeLiyiz .. biraz ordan biraz BrDn uzattık yine bak dha qünümü biLe anLtmadım :P buqün kLask bir qün PerşMbe ... 27.08.2009 seni sabRszLkla bekLyrmmm ..!! wee bu qnLk bu kadar yarıN yazmya çaLşrm weya sonraKi qün keSn yazarım şmdLk benden bu kadaR sevqiLi qünlüqüm..! (Uçurumuun kenarında bile olsan sırf hayata qıckLk oLsn die qLmSéé !
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pro Canavar
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
seLam (:
Epeydir yazamıyorum sana buaralar..Üzgünüm zaten defterimede yazamıyorum..Hiç vaktim kalmıyo ne buraya nede ırc ye qirmeye nede Seni yazmya ve bu aralar annmle aram bozuktu (neyseki düzeldi)o yüzdende moralim bozuktu qirmek istemiydum..Şmdide ırc de bişey oldu galiba qiremiyorum Şmdi tekrar denycem olmazsada braz foruma bakar qder yatarım .. buqünLkte bu kadar sevqLi qünlüqüm )
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|