|
||||
|
|||||||
| Akıl Oyunları Bilmeceler, problemler, zeka - mantık soruları değişik parametreler ve dahası bu bölümde |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Pro Canavar
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 606
İtibar Gücü: 27
Rep Puanı: 111
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Bu soru Akıl Oyunları Şampiyonası 2006 Eleme Sınav Sorusudur
Bir kabilede kadınlar Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri erkekler ise Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri yalan söylemekteler, diğer günlerde ise doğruyu söylemektelermiş. KADIN: Dün yalan söylüyordum. ERKEK: Ben de. SORUMUZ: Bugün günlerden nedir? NOT: Bu soru Akıl Oyunları Şampiyonası 2006 Eleme Sınav Sorusudur |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 26 Apr 2009
Konular: 1
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
Perşembe O Gün
![]() ![]()
![]() Love me, love me, love me, la la la la Feel me, touch me, hold me, la lala lala Take my heart, I'm lonely, la lala lala Kiss me, touch me, love me, love me! Love me, love me, love me, la la la la Feel me, touch me, hold me, la lala lala Take my heart, I'm lonely, la lala lala Kiss me, touch me, love me, love me! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya soru çok akıl karıştırıyor ..
sonuçta bunlar yalancı ; " KADIN: Dün yalan söylüyordum. ERKEK: Ben de. " .. derken yalan söylüyor olabilirler
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 18 Jan 2010
Konular: 15
İtibar Gücü: 4
Rep Puanı: 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
bugün perşembe. kadınlar pazartesi salı çarşamba yalan söylüyorlar. Kadın (perşembe) bugün, dün yalan söylediğini söylüyor.(dogruyu söylüyor) erkekler ise perşembe cuma cumartesi yalan söylüyor ve bugün perşembe oldugu için yalan söylemiş oluyor. bilmem anlatabildimmi
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pro V.I.P
![]() |
1) soruda ßahsi geçen gün "per$emße" günü
2) soru ßir $a$ırtma sorusudur Aslında oratada yalan falan yoktur. 3) 2 tarafta doğru söylüyor. 4) kadın pazartesi salı çar$amßa yalan söylemesi gerektiği ve diğer kalan günler doğru söylemek zorunda olduğu için, erkeklerde per$emße cuma cumartesi yalan söyleyip diğer günler doğru söylemek zorunda olduğu için, per$emße günü kar$ıla$mı$ olmaları, Soru'yu $a$ırtmalı kılıyor. Yani kadın per$emße günü ßir doğru söylemek zorundadır. Çar$amßa gününü i$aret ederek ßen dün yalan söyledim diyor. Zaten kadının yalan söyleme günüydü çar$amßa günü ve per$emße günü doğruyu söylemek zorunda olduğu için de "dün" yalan söyledim diyerek doğru söylemi$ oluyor. Erkek ise günlerden per$emße olduğu ve yalan söylemek zorunda olduğu için, çar$amßa gününü kastederek ßen de "dün" yalan söyledim diyor. Günlerden per$emße olduğu için ve erkeğin yalan söylemesi gerektiği için o gün, dün'ü kastederek yalan söylediği söylüyor. çok mu karı$ık oldu neyse : ) anlamı$sınızdır umarım... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik tarihi: 5 Dec 2009
Konular: 225
İtibar Gücü: 12
Rep Puanı: 667
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |