|
||||
|
|||||||
| Muhabbet Adı Üzerinde Muhabbet, Ama Geyikle Karıştırmayın, Yasak :D |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: buyudukce, ozlenenler |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
#A.R.G.E PrenSeSi
![]() Üyelik tarihi: 7 Feb 2009
Konular: 1556
İtibar Gücü: 33
Rep Puanı: 411
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkesin vardır büyüdükçe çocukluğundaki özlediği şeyler.Keşke o gün gibi bugün de o kadar güzel,neşeli,mutlu,huzurlu geçseydi dedikleriniz...
Sizin Büyüdükçe Özlediğiniz Şey Nedir ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
IRCD Yönetim Birimi
İstanbul Founder ![]() |
Sokakta oynadıgımızda annemin bağırarak yemeğe çağımasını anne ne olur 5 dakka daha demeyi
Evdeki dolapların içine saklanıp annemin beni aramasını eve gel ben sana gösteririm demesini sokakta çamurla oynayıp ev yapmaları herseferinde annemin bagıra bagıra yıkmasını Komşunun kümesinden tavukları çıkartıp arkadaşlarla kümeste saklanmayı Ailemle her tatil fırsatında dedemin yanına gitmeyi Dedemi özledim Dayımdan korkmayı özledim gece uyanıp bir yıldıza odaklanıp benim izledigim yıldıza acaba başkasıda bakıyomu bakanda ben gibi hayal kuruyomu diye düşünmeyi Pazar sabahları barış mançoyu izlemeyi Sokagımızın köşesine gelen turşucudan turşu içmeyi Evimizin karşısındaki fabrikanın camlarını sapanla kırmayı Sapanla kuş vurup ateş yakıp pişirip Büyük bi zevkle yemeyi Bunu nasıl yapıyodum acaba Komşunun duvarına tırmanıp erik çalmayı Komşuların zillerini çalıp yada cama taş atıp kaçmayı Isırgan otuyla yoldan geçenlere deydirip kaçmayı su tabancasıyla sokaktan gecenleri ıslatmayı Kurbadan korkan arkadaşlarımın omuzlarına kurba yaklayı korkup ağlamalarını Gece vızır vızır öten sinekleri sabah yakayıp kanatlarını koparıp bardagı ters çevirip içine onları hapsetmeyi aklımca ceza verirdim ![]() Dügüne diye başka yerkere kaçmayı Okula diye çıkıp kordona yada fuara kaçmaları her kaçmamda babama yakalanmayı sokagımıza asfaltlar döküldügünde çalışanlarla birlikte bütün mahallenin çay demleyip sabahlara kadar işçilere yardım edip izlemelerini YARDIMLAŞMALARI gizli gizli sigara içmeyi ufacık şeylerle mutlu olmayı Ve daha bir çok şey saymakla bitmez offf offf keşke hiç büyümeseydik ....
|
|
|
|
#3 |
|
#A.R.G.E PrenSeSi
Rep Derecesi :
Maşallah küçüklüğünde herşeyi yapmışşın
![]() Gece vızır vızır öten sinekleri sabah yakayıp kanatlarını koparıp bardagı ters çevirip içine onları hapsetmeyi aklımca ceza verirdim Buna koptum ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
IRCD Yönetim Birimi
İstanbul Founder ![]() |
yapmadıklarımızı yazsam daha azdır çok güzel bi çocukluk yaşadım
Ahhh bi çocuk olsamm Sokagımızın köşesindeki ağaca çıkıp çekirdek çitlemeyi bile özeldim
|
|
|
|
#5 |
|
#A.R.G.E PrenSeSi
Rep Derecesi :
Bende paso inek güderdim
![]() Koştur koştur baska isim yok
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Kücükken kuran kursuna gönderirdi babam beni ( zorla tabii ) Kuran kursuna gittiğimiz zaman arkadaslarla bulusup kısın uzun eşşek oynardık
yazın ise ırmağa yüzmeye giderdik yani hiç alakamız yoktu o günleri cok özledim
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 2 Feb 2009
Konular: 28
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
Çocukluğumda OLupta Şimdi OLmayan N Var bakayım Şöle Başta.
-ÇocukLuk ArkadaşLarımLa Kavga Etmeyi Çok ÖzLedim. -Çocukken OkuLa Gidip Her Cuma Sırt ÇantaLarından ÇaLdığım KaLemLeri ÇaLmayı ÖzLedim. -OkuLda İLkokuLa Giderken KızLarın Eteğini KaLdırıp Bana Dönüp Tokat AtmaLarını ÖzLedim. -Sokağın Başındaki Dut Ağacına Çıkıpta Aşağıya Düşmeyi ÖzLedim. -ArabaLarın Arkasına Takışıp DüşmeLeri ÖzLedim. -Bursa MaçLarına Gidipte İnsanLarın Arasında Sıkışmayı ÖzLedim. -KızLarLa DoktorcuLuk Oynamayı ÖzLedim.Tabi OnLar Hep Hasta. -Pazara Gidipte AnnemLere Surat Yapıp Bana İstedikLerimi ALdırmayı ÖzLedim. -ÖzLedim Teninin Kokusunu ÖzLedim
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
#A.R.G.E PrenSeSi