|
||||
|
|||||||
| Anketler Anketlerimizi Bu Bölümde Açıp Oylamalarımızı Yapıyoruz. |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| Tags: bulgur, forum, forumfinal, irc, net, pilav, prosohbet, sohbet |
| ||
| Anketimiz: bulgur pilavı mı pirinç pilavı mı ? | |||
| bulgur pilavı |
|
0 | 0% |
| pirinç pilavı |
|
8 | 72,73% |
| her ikisi de güzel |
|
2 | 18,18% |
| ikisini de sevmem.. |
|
1 | 9,09% |
| Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#4 |
![]() |
Bulgurdan nefret ederim ama bu konu acılır mı hiç mezara göturur bu konu
|
|
|
|
#7 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
Anket aktif hale getirildi ..
Cevap:
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 19 Feb 2009
Konular: 23
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
Sağlık açısından en iyisi/ faydalısı bulgur , en lezzetlisi ise pirinç pilavı .. İkisinide tüketirim ..
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pirinc plavi..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| bulgur, bulgur pilavı, forum, pilav, pirinç, pirinç pilavı, pro, pro sohbet, sohbet, vbulletin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|