|
||||
|
|||||||
| Burçlar |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: burc, burclarin korkulari, forum, korku, sohbet |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
KOÇ: Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu
BOĞA: Huzur bulamama korkusu, huzurun bozulması korkusu. İKİZLER: Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek, ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu YENGEÇ: Başına bela gelme korkusu. Başına herşey gelebilme ihtimali korkusu ASLAN: İzleyici bulamama korkusu. Kendini alkışlamak zorunda kalma korkusu. BAŞAK: Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu TERAZİ: Popüler bir partner bulamama, popüler olamama korkusu. Tartışma korkusu. AKREP: Güçsüz kalma korkusu, gücünü kaybetme korkusu YAY: Bilgi bulamama, duygu ve düşüncelerini aktaracak kişi bulamama korkusu OĞLAK: Başkaları ne der korkusu. Parasız kalma korkusu. KOVA: Yalnız kalma korkusu. Sıradanlaşma korkusu. BALIK Yalnız kalma korkusu, duygusal ifadeyi aktaramama korkusu.
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
KOÇ : Hedef bulamama tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu. BOĞA : Huzur bulamama korkusu huzurun bozulması korkusu. İKİZLER : Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu YENGEÇ : Başına bela gelme korkusu. Başına herşey gelebilme ihtimali korkusu ASLAN : İzleyici bulamama korkusu. Kendini alkışlamak zorunda kalma korkusu. BAŞAK : Belaya bulaşma hastalığa bulaşma hastalığın bulaşması korkusu TERAZİ : Popüler bir partner bulamama popüler olamama korkusu. Tartışma korkusu. AKREP : Güçsüz kalma korkusu gücünü kaybetme korkusu YAY : Bilgi bulamama duygu ve düşüncelerini aktaracak kişi bulamama korkusu OĞLAK : Başkaları ne der korkusu. Parasız kalma korkusu. KOVA : Yalnız kalma korkusu. Sıradanlaşma korkusu. BALIK : Partner olmadan yalnız kalma korkusu duygusal ifadeyi aktaramama korkusu. Burçlara Göre Korku ödülleri dağıtılsa ! En korkak burç ödülü: YENGEÇlerin.
En Çekingen burç ödülü BAŞAKların lütfen çekingenlik korkuyla karıştırılmasın. Korkmaktan en çok korkan burç ödülü KOÇların. En korkusuz olduğunu bıkmadan dile getiren burç ödülü AKREPlerin.
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Tutkunu
![]() Üyelik tarihi: 30 Aug 2009
Konular: 245
İtibar Gücü: 10
Rep Puanı: 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |
KOÇ : Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu.
BOĞA : Huzur bulamama korkusu, huzurun bozulması korkusu. İKİZLER : Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek, ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu YENGEÇ : Başına bela gelme korkusu. Başına herşey gelebilme ihtimali korkusu ASLAN : İzleyici bulamama korkusu. Kendini alkışlamak zorunda kalma korkusu. BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu TERAZİ : Popüler bir partner bulamama, popüler olamama korkusu. Tartışma korkusu. AKREP : Güçsüz kalma korkusu, gücünü kaybetme korkusu YAY : Bilgi bulamama, duygu ve düşüncelerini aktaracak kişi bulamama korkusu OĞLAK : Başkaları ne der korkusu. Parasız kalma korkusu. KOVA : Yalnız kalma korkusu. Sıradanlaşma korkusu. BALIK : Partner olmadan yalnız kalma korkusu, duygusal ifadeyi aktaramama korkusu. Burçlara Göre Korku ödülleri dağıtılsa ! En korkak burç ödülü: YENGEÇlerin. En Çekingen burç ödülü BAŞAKların lütfen çekingenlik, korkuyla karıştırılmasın. Korkmaktan en çok korkan burç ödülü KOÇların. En korkusuz olduğunu bıkmadan dile getiren burç ödülü AKREPlerin.
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 benzer konu birlestirildi..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|