|
||||
|
|||||||

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: burclarin, forum, forumfinal, pin kodu, sohbet |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Burcların Pin Kodu
![]() Ayın kaçında doğdunuz? Bu sayı sizin karakter sayınız oluyor. Mesela ayın 8 inde doğduysanız siz 8 insanısınız. Ya da ayın 14 ünde doğduysanız 1+4=5 insanı oluyorsunuz. Bu bahsettiklerim tamamen bilimsel araştırmalar sonucu ortaya çıkarılmıştır. Medyumsal olaylarla karıştırmayın (: Rakamların dilinden karakteri ortaya çıkarmak için bu rakamların hangi karakterleri temsil ettiğine bakalım. ______________________________________________ 1 Numara Lider Uçucu Parlak Neşeli Yaratıcı Gururlu Kendine güvenen İlgili Konuskan Kendinden emin Değişken Yuksek sesli Alıngan Depresif ______________________________________________ 2 Numara Özenli Sessiz Gözlemci Soğuk ama etkileyici Utangac Kararlı Sakin Sosyal Agzı sıkı ve agırbaslı Duygusal Savunmacı İçine kapanık Koruyucu Sinirli Hassas Değişken ___________________________________________ 3 Numara Organize Adanmış Bagımsız İyimser Neseli Canlı Dürüst Samimi Hayvansever Tutkulu Ciddi Düşmanca Fanatik Bazen acımasız sayı: 4 özü:doğruluk dürüstlük bütünlük elementi:toprak *bireysel *esrarengiz *farklı *temkinki *sadık *sıradısı *"yaŞa ve bırak yaşasın" tavrı *zeki *adil *devrimsel *heyecanlandırıcı *gizli muammalı *tuhaf *sasırtıcı konusmalar yapan *intikamcı *patavatsız *önyargılı *sabit __________________________________________________ _______________ sayı: 5 özü:mucit elementi:hava *nazik *mizahi *dısa dönük *analitik *entelektüel *sonucları görmekten hoşlanır *değişimden hoslanır *konuskan *duygularının esiri olmayan *mantıklı *asi *yerinde duramayan *elestirici *keskin dilli *yoğun *gerilimli *zor *karsıt __________________________________________________ _______________ sayı: 6 özü:karizma elementi:ates *cekici *tutkulu *romantik *uyumlu *tensel *sevecen *dost canlısı *uzlastırıcı *sakin *hayalperest *hesapçı *duygusal *kendisiyle ilgili *talepkar *içe kapanabilen *cimri *kıskanç __________________________________________________ ______________ sayı: 7 özü:idealist elementi:su *sessiz *ılımlı *adanmış *sanat tutkunu *tarafsız *güvenilir *kararlı *tutkulu *meraklı *idealist *intikamcı *soğuk *duygusuz *radikal *değişken *yoğun *endişeli *ifadesiz *sakıngan *kontrolcu *utangac __________________________________________________ _______________ sayı: 8 özü:güvenilir elementi:toprak *dengeli *sabırlı *destekleyici *deneyimli *akıllı *sorumuluk sahibi *güvenlikten hoşlanan *ciddi *calıskan *soğukkanlı *takıntılı *duygularını gizleyen *hesapcı *buyurgan *değişmez *kurbanı oynamayı sever __________________________________________________ _______________ sayı: 9 özü:çocuk elementi:yok* *benzersiz *saf *sanatkar *kararlı *zeki *hassas *masum *affedici *çocuksu *dürüst *tutarsız *aklı karısık *düşünmeden hareket edebilen *unutkan *kibirli *inatcı *belirsiz *sabırsız..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() Konu ||ChiqolaTa|| tarafından (20.04.09 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
#A.R.G.E PrenSeSi
![]() Üyelik tarihi: 7 Feb 2009
Konular: 1556
İtibar Gücü: 33
Rep Puanı: 411