|
||||
|
|||||||

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: cildirtan, cocuk, sorulari |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Pro Canavar
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 606
İtibar Gücü: 27
Rep Puanı: 111
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Enişte bu ne?
-çakmak (1. dk sonra) -enişte bu ne? -çakmakk -enişte bu ne? -çakmak bahadır -enişte bu ne? -araba lastiği. -aaaa olur mu hiç o bi kere çakmak. -allahım sen bana sabır ver.. -Anneeee devlet bana ne zaman imza vericek?ne zaman benimde imzam olucak? -................. -bunu kırıyımm mı? -hayır -bunu kırıyım mı? -hayırr. -bunu kırıyım mı? -hayır -bunu kırıyım mı? -kır Alah'ın cezası kır. -ama annne o kırılmazki çok ayıpp. -anne ben babamımı daha çok seviyorum yoksa seni mi? -Alla'hım neden benim çocuğum böleeeeee. (hamile bi kadına) -sen neden çocuğunu yedin bakiiim insan hiç çocuğunu yer mi? -hhıı -anneeebu kedinin neden kuyruğu uzamıyo? -çünkü kedilerin kuyruğu uzamaz hüsamettinciim. -ama çekiyorum yinede uzamıyo anne. -nneeeeeeeeeee. -anneeeeee ben nerden çıttıııımm? -karnımdan çıktın sayılır. -petiiii oraya nasıl dirdiim? -..........??!!! -baba -efendim kızım -bizim kaşımızı gözümüzü kim yaptıı? -Allah yaptı yavrum. -ama nedenki??? -teyze bu ne? -uçak -o uçak değil bi kere helikopter. -....... -anne balıklar terler mi? -......?? -balıklar su içer mi? -...... -pekiii pirincin üstünde enden çizgi var? -elinin körü diyeeee.. çocuğum sen ruh hastası mısın yaaaa. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
IRCD Yönetim Birimi
İstanbul Founder ![]() |
bunları yaşayıpta çıldırmmak imkansız ama bi okadarda zevkli
-bunu kırıyımm mı? -hayır -bunu kırıyım mı? -hayırr. -bunu kırıyım mı? -hayır -bunu kırıyım mı? -kır Alah'ın cezası kır. -ama annne o kırılmazki çok ayıpp. Bunu sen kırmazsan ben kıracam sende kurtul bende kurtulayım derdim heralde
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|