|
||||
|
|||||||
| Günlük Sevgili Günlük Bölümü ;) Bugün neler etkiliyor yada etkiledi sizleri ? Gününüz nasıl geçti ? |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: chat, cingene, doawlond, eglence, forum sohbet, forumfinal, gunluk, gunlukler, indir, irc, mirc, muhabbet, pro, prosohbet, simedya |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 6 Sep 2009
Konular: 17
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
Merhaba..
ßugün uzun süredir yapmadığım şeyi yaptım. Kahvaltı.. (: Evet evet uzunca bir suredir yapmıyordum. Sabahları pek iştahım olmuyor ondan olsa gerek. Ama bugün onun sayesinde çok enerji doluyum. ßugün hiçbir yere gitmeyeceğim halde kalktım en sevdiğim kıyafetlerimi giydim. Hafif makyaj yaptim ve oje surdum. Sebebini bilmediğim bi ruhiyatsızlık var üstümde. Değişiklik olsun istedim. Saçıma başıma şekil verdim. Sanki iyi gelicekti bu haller.. Nafile.. Şimdi bu saçma yaşantımı buraya neden yazıyorum niye anlatıyorum onuda bilmiyorum. Şu sıra en çok sevdiğim şey, yazmak.. Kendimi en iyi böyle tarif edebiliyorum. ßugün yine aramadı. Eskisi kadar umrumda mı? hayır değil.. Eskisi gibi seviyor muyum? yoo (: Ya sanırım onu bende vazgeçilmez kılan yaşadıklarım değil, yaşayamadıklarım.. Hem zaten aklına başkalarının girdiğinin şüphesindeyim. Evet evet yanılmıyorum, biri var.. Of ya da bilmiyorum tamamen kuruntular içindeyim. Belkide yok öyle birşey. Sorduğum sorulara cevapsız kalınca kendimce böyle şeyler üretiyorum işte. Bu huyumu sevmiyorum.. Az önce okuldan ".." aradı. Birkez daha anladım sayesinde, erkeklere güvenilmeyeceğini.. Ya ben onu abim gibi görüyordum. O bana neler söylüyor. Bu insanlarda bir kızla bir erkeğin normal arkadaş olabilme yeteneği yok mudur be? Erkeklerden nefret ediyorum(!) ... Neyse yazdık bakalım bişeyler. Devamı gelir mi bilmiyorum, hoşçakal.. ![]()
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() |
Selam,
... Yine ben. Geçen günkü yazdığım yazıyı okudumda pek bi karamsar olmuş, pek bi bitkin.. Kendimden geçmiş olmalıyım o satırları yazarken... Duygusallığım başa bela, yakamadığım canlar yaktı bugune kadar canımı. Hepsinin canı cehenneme ! Dun guzel bir gundu. Deli gibi alışveriş yaptım. Ne gorduysem aldım, abartısız. Mutluydum evet, anlıkta olsa mutluydum.. Üstünü kapatıp geçiyorum artık herşeyin. Birgün beni huzursuz edip su yüzüne çıkacağını bile bile.. Yalnız kalmaktan nefret ediyorum, kendimle başbaşa kalmamak için elimden geleni yapıyorum. Şu an evde bi başımayım ama son ses muzik açtım kendi iç sesimi duymamak için. Yalnız kaldığımda hep kendimle yüzleşmek korkutuyor beni çünkü.. O içimdeki ses yanlış yolda olduğumu her defasında yüzüme yüzüme vuruyor. Oysa ben o yanlışa delice inandim, sımsıkı sarıldım.. Allah kahretsin seviyorum lan seviyorum varmi otesi ? Umurumda değil mesafeler, dağlar, denizler, yollar.. Umrumda değil hiçbirşey.. O`nu sadece O`nu istyiyor işte bu yürek. Ne ahmak ne aptal bi kalptir bu yarabbi ? Ben kaçmaya çalıştıkça o daha bir bağlanıyor. Beynim organlarıma olan hukmunu kaybetti sanki, söz geçiremiyorum kalbime.. Rengarenk dunyam, çocuk yuregimden sonra ; güçlü gibi görünen, sahte gulucukler saçan bir zavallıyım şimdi.. ...
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() |
Selam,
Hersey tamam, gitmeye hazirim.. Bu sefer ki gidiş bir dönüm noktası olacak hayatımda. Vazgeçtim beni üzen, beni yıpratan herşeyden.. Zor olacak biliyorum, zamana ihtiyacım var. Öncekiler gibi hemen pes edip kendimi bırakmayacağım, bırakmamalıyım.. Çok üzdüm, çok yıprattım kendimi, yeterr.. Değdimi peki ? hayır.. Şimdi sorarım sana; keşkelerle dolu bir yaşam, çözümü olmayan sorular ve bir iki damla göz yaşından başka ne bıraktın ki arında? ..ve artık umrumda değilsin.. ![]() ![]()
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() |
Selam,
Gidecek olmanın üzüntüsünden midir nedir, uyandığımdan beri sinirli ve alınganım. Sanki herkes bugün çok gıcık ve beni delirtmek için ellerinden geleni yapıyor gibiler. Haksız yere etrafımdakilerin kalplerini kırdım, bağırıp çağırdım.. Kendimi toparlamalıyım diyorum gitmez böyle bi çeki düzen vermeliyim hayatıma diyorum hep lafta kalıyor hep! Bi insanın hayatımı bu derece alt üst etmesine izin vermemeliyim. Madem bitirdin herşeyi bari ayrılığın hakkını ver gidiyorsan temelli git dansoz gibi karşımda kıvırıp durma! Benim akıtacak gözyaşım kalmadı artık ve verdiğim sözler var, kendime zarar vermicem artık. Olmadı ve bitti. Bunu kabullenmem niye bukadar zor anlam veremiyorum. Bu kadar mı kalın kafalıyım ben? Kendimi suçlamaktan, surekli soru işaretleri ile boğuşmaktan, hep bir neden aramaktan yoruldum ve çok sıkıldım. Şu dakikadan itibaren değer görmediklerime değer vermicem. Sadece üstüme düşen görevlerimi ve sorumluluklarımı yerine getiricem. Ben bir öğrenciyim ve adam gibi derlserime vericem aklımı. Bugün tam 3 tane konsere bilet ayırttım, okulun bütün gezilerine adımı yazdırdım. Belki bu saydıklarım anlık zevkler gibi ama hayatıma renk vermek için bunlar bir başlanıç. Arkadaşlarımla daha fazla vakit geçircem, beni mutsuz eden herşeyden ve herkesten uzak durcam. Canımı yakanların canını yakmak gibi bir intikam savaşına asla girmedim girmeyeceğimde. Sana son bir sözüm var özgür; Hakkım helal, sevgim haram olsun..
|
|
|
#5 |
|
Yılın Editörü
![]() Üyelik tarihi: 1 Feb 2009
Konular: 2867
İtibar Gücü: 62
Rep Puanı: 1387
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çingene roman edsında yazmıssın günlügünü bir an acaba bı yerdenmı alıntı demedım deil kendi kendime
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| chat, cingene, doawlond, eglence, forum sohbet, forumfinal, gunluk, gunlukler, indir, irc, mirc, muhabbet, pro, prosohbet, simedya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|