|
||||
|
|||||||

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Pro Tutkunu
![]() Üyelik tarihi: 30 Aug 2009
Konular: 245
İtibar Gücü: 10
Rep Puanı: 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |
_çocuğunuz zeki ama çalışmıyor beyefendi
+ hem zeki hem gerizekalı çok işlevselli benim evladım sanane _çocuğunuz zeki ama çalışmıyor +önümüzdeki maçlara bakıcaz _ _çocuğunuz zeki ama çalışmıyor +bende zekiye,çalışıyorum _ne güzel ne güzel,hayat bayram olsa +sevsek sevilsek -malesef beyefendi çocuğunuz zeki ama çalışmıyor +nası çalışmaz nan? daha dün şarj ettim - ?? + çatt çatt !! niye çalışmıyosun lan şerefsiz? -ay hayri vuruyosun çocuğun kafasına çalışmaz tabii +çocuğunuz zeki ama çalışmıyor -valla hocam iki dediğini bir etmiyoruz +onun doğrusu bir dediğini iki etmemek olacak -pilolog mu kesildin lem başımıza? +filolog filolog... -maynak mıdır nedir? +çocuk zeki ama babası salakmış -lemm! +ayrıca maynak değil manyak olucak +çocuğunuz zeki ama çalışmıyor -bi saniye hocam...lan şerefsiz, okuldan sonra gitmedin mi sanayi sitesine? -+alla gittim baba öküz gibi çalıştım baba -e çalışıyo işte? + hımm +çocuğunuz zeki ama metin değil -ulan Allah kahretmesin ne biçim hocasın sen be +hoca camiide peder kilisede -ulan biri bunu durdursun kusucam şuracığa +şuracık buracık içi dolu turşucuk! -lem yeter! Çocuğunuz zeki ama çalışmıyor +Oha android mi nen bu çocuk ne çalışması -ciddi misiniz +Yok hayrettin ben -tamam neyse anladık sorunu -çok zeki bir çocuğunuz var ama çalışmıyor -yedek parça lazımdır belki -Çocuğunuz fakir ama gururlu + -Ay pardon yanlış topice gelmişim -Çocuğunuz zeki ama çalışmıyor +ne çocuğu nan benim çocuğum yok ki - ilerde olunca zeki ama çalışmıcak çocuğunuz + + çocuğunuz aşırı zeki ama çalışmıyor artık -anlamadım hocam..yani artık derken? +geçen derste seksen üç bilinmeyenli denklem çözerken kafası patladı -neen! +aha buyrun bu da beyinciği...çocukların elinden zor aldım - +çocuğunuz zeki ama çalışmıyor -kim bilir bunu daha önce kaç veliye söylediniz
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|