|
||||
|
|||||||

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Pro Canavar
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 606
İtibar Gücü: 27
Rep Puanı: 111
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Anne bu ne ?
- Buzdolabi yavrum . - Neden ? - Anne baliklar su icer mi ? -Eniste bu ne? -Cakmak (1 dakka sonra) -Eniste bu ne? -Cakmak ... -Eniste bu ne? -Cakmak bahadir ... -Eniste bu ne? -Gazoz kapagi -Olur mu o cakmak! Baliklar terler mi ? Anne ben kurt olsam ablam da ormanda kuzu olsa o zaman benden korkar mi? -Oglum cik yukari babaannenden biraz yeni bahar iste.. (kardes kucuktur daha 4 yas civari, merdivenlerin yarisinda doner ve..) -Anne yeni bahar yoksa eski bahar istiyim mi? -(Anne gulumser) Oglum eski bahar diye birsey yok sadece yeni bahar vardir -Niye ama anne, yeni bahar varsa eski bahar da vardir hem olmasaydi niye yeni bahar desinler ki? -Oyle demisler iste oglum, o bir baharat -Nasil yani? Simdi gercekten eski bahar yok mu? Niye yok? -(Anne delirme noktasina varmak uzereyken) Murattt cik yukari babaannenden yeni bahar al da gel hemen! ciyakkkk - Pirincin uzerinde neden cizgi var? -Kedi mamasi yesem kedi olur muyum anne? -Olmazsin kizim. -Peki kedi benim yemegimi yerse insan olur mu anne? Anne, devlet ne zaman bana da imza vericek? Ne zaman benim de imzam olucak? -Baba, yeni aldigin ayakkabilarim ne renk? -Kahverengi yavrum. -Peki baba, kahve ne renk? -....?! -Bunu kirayim mi? -Hayir. -Bunu kirayim mi? -Hayir. -Bunu kiriyim mi? -Hayir. ....... -Bunu kirayim mi? -Kir Allah'in cezasi kir. -Neden? -Teyze bu ne? -Ucak -O ucak degil bi kere, helikopter! Hamile bi kadina: Sen cocugunu niye yedin? -Anne ben babami mi daha cok seviyorum seni mi ? -Anneee, bu kedinin kuyrugu niye uzamiyo? -Ne?! -Cekiyorum ama niye uzamiyo? -Baba -Efendim kizim (Geliyor du bakalim) -Aksam olunca biz uyuyoruz ya -Eee? -Sabah kalkacagimizi nerden biliyoruz? -!!? -Anne ne zaman olacak bu yemek? -Ha deyince olmuyor. -O zaman ne deyince oluyosa onu deki olsun -Bizim kasimizi gozumuzu kim yapti? -Allah yapti. -Neden? -Topekli tacimi gordun mu? -Cik. kayip mi ettin? -Yook topekli, gordun mu? -Ha evet guzelmis. -Gordun mu? darrenmania is offline |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|