|
||||
|
|||||||
| Vizyondaki Sinemalar Vizyondaki sinemaları buradan takip edebilirsiniz |
| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
PRO KRALI
![]() |
DönüşümNe Te Retourne Pas Vizyon tarihi: 4 Aralık 2009 Yönetmen Marina de VanSenaryo Jacques Akchoti, Marina de VanTür: Gerilim, PsikolojikYapım: Fransa, İtalya, Lüksemburg, Belçika 2009 111 dakika (Renkli)Dil: Fransızca, İtalyancaInternet adresi: neteretournepas.com ![]() Tüyler ürpertici atmosferi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Marina de Van’ın son filmi "Dönüşüm" çok ses getiren filmlerden. Psikolojik gerilim türünün bildik öğelerinin alışılmadık biçimlerde kullanıldığı filmde bir yazar olan Jeanne, bir fotoğrafın izinden İtalya’ya gidip bir kadının peşine düşer ve yavaş yavaş bu kadına dönüştüğünü fark eder. Filmin başrollerini Monica Bellucci ve Sophie Marceau paylaşıyor ![]() ![]() Monica Bellucci Jeanne ![]() Sophie Marceau Jeanne ![]() Andrea Di Stefano Teo / Gianni ![]() Thierry Neuvic Teo 2 ![]() Brigitte Catillon Nadia / Valérie ![]() Sylvie Granotier Nadia 2 ![]() Augusto Zucchi Fabrizio ![]() Giovanni Franzoni Enrico ![]() Vittoria Meneganti 11 yaşındaki kahverengi saçlı çocuk ![]() Francesca Melucci 9 yaşındaki sarışınçocuk Filmin fragmanını izlemek için TIKLAYIN |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|