|
||||
|
|||||||
| Aşk & Sevgi Sevgi ve Aşka dair herşey sizlerle |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: ask, ask hikayeleri, forum, hikaye, sohbet |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Kendi kafama göre düşünebiliyorsam Mücadele verebiliyorsam inandığım doğrular için Para kazanabiliyorsam severek yaptığım işten Karamsarlık kararsızlık ve tembellik yoksa bendeEy hayat özgürce yaşıyorum seni! .. Kendime gülebiliyorsam kendime Ağlayabiliyorsam Filistinli çocuklarla Bir dilim ekmeğimi üleşebiliyorsam yürekten Başkaldırabiliyorsam eğer çağın zulmüne Ey hayat özgürce yaşıyorum seni! .. Her istediğimi yapabiliyorsam kendi irademle İzleyebiliyorsam güneşin doğuşunu batışını sevgilimleİçten ve dıştan gelen baskılara karşı direnebiliyorsam Koşulsuz sevebiliyorsam bütün sevdiklerimi Ey hayat özgürce yaşıyorum seni! .. Kendimi bağışlayabiliyorsam kendimi Gereksiz buluyorsam kurulmuş ve kurulacak bütün darağaçlarını Yargılayabiliyorsam katil giyotinleri; sorgulayabiliyorsam engizisyonları Mazlumları her koşulda savunabiliyorsam bu acımasız dünyada Ey hayat özgürce yaşıyorum seni! .. Kendimi olduğum gibi kabul edebiliyorsam Ümitsizliğe düşmüyorsa “sürgün yüreğim” Bütün olumsuz düşüncelerden arınabiliyorsam Kendim yönetebiliyorsam yaşamımı her hâlükârda Ey hayat özgürce yaşıyorum seni! .. Bana verilenlerle asla yetinmiyorsam Yıkabiliyorsam bütün önyargılarını insanlığın Aydınlatabiliyorsam “faili meçhul cinayetlerin” hepsini Ve beni kelebekler dahi kıskanıyorsa bil kiEy hayat özgürce yaşıyorum seni!... Hızır İrfan Önder
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|