|
||||
|
|||||||
| ForumFinal - Hakkında Forumumuz hakkında genel duyuruları ve yenilikleri burdan takip edebilirsiniz. |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: 2010 duzenlemeleri, duzenleme, forum duzenleme |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
ForumFinaL 2010 Düzenlemeleri
Selamlar ForumFinaL.com 'u yakından takip eden kullanıcılar, Forumumuzda yeni değişiklikleri farketmişlerdir iyiye dair ForumFinaL Yönetimi; kullanıcılarına hep daha iyiyi sunmak adına çalışmalar yaptı kuruluşundan bu yana ve şu vakitlerde de çalışmalarının doruk noktasına doğru yol almaktadır (Genel veri ve sonuç değerlerini ayrı bir konuda belirteceğiz) ForumFinaL.com kullanıcılarına güncel ve ilk elden bilgi paylaşımını hedef almıştır ve bu şekilde yoluna devam edecektir Bu gelişmelerle birlikte ForumFinaL Yönetimi'nde yeni yetki düzenlemeler yapıldı İlgili düzenlemeler aşağıda belirtildiği gibidir: (Yetki Değişikliği yapılan arkadaşlar belirtilmiştir) ![]() Yönetici: AtaKan ![]() Editör: FedExForum, qEneraL, DiaDora ![]() ProArGe: Engin ![]() Moderatör: badem_sekeri, Safin, RyaN, ibLis, AdA, AyteN ![]() Asistan: Since1903, bLack_angeL Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz ForumFinaL Yönetimi full liste ![]() DevriM ![]() AtaKan, MdX, Nihilistt ![]() ||ChiqolaTa||, Zeynep, daiSy, LoST, FedExForum, qEneraL, DiaDora ![]() Engin, Asitc, wind, deprotect, EsmerGenc, Slytherin ![]() Generous, badem_sekeri, Safin, ibLis, RyaN, Ayten, AdA ![]() Emre, SibeL, bLack_angeL, Since1903, sLash, Steady, RnX Ek olarak Askere giden arkadaşlara oluşturmuş olduğumuz, Pro Asker grubu listesini de belirtelim Askerliğini yapmakta olan arkadaşlar; bizlerle irtibata geçerse, bu kullanıcı grubunda yerlerini alabilirler Pro Asker ![]() _BECHKK_08 BQqAç Directory HayaLTeaM MerT O-Zone Qrizma_SweeT Arkadaşlarımıza Hayırlı Tezkereler dileriz ForumFinaL.com içerik ve nitelik olarak sürekli şekilde kendini geliştirmektedir. Bu ailede yer aldığınız ve bizlere vermiş olduğunuz desteklerinizden ötürü ForumFinaL Yönetimi adına sizlere teşekkürlerimi sunarım BİZ çok güçlü ve birbirine bağlı bir aileyiz Yol (A) çık
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Why So Serious ?
![]() Üyelik tarihi: 7 Feb 2009
Konular: 731
İtibar Gücü: 24
Rep Puanı: 304
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese hayırlı olsun yetkili arkadaşların başarılarının devamını dilerim
|
|
|
#5 |
|
Yılın Asistanı
![]() Üyelik tarihi: 30 Sep 2009
Konular: 165
İtibar Gücü: 23
Rep Puanı: 1262
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Olsun, Herkese Başarılar..
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayirli olsun, basarilar dilerim herkese..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Lord of Darkness
![]() |
Konumlarımız değişsede;amacımız,hedefimiz ortak olarak 2010 yılına girdik ve devam ediyoruz.Hergeçen gün kendimizi aşıyoruz büyüyoruz;hedeflediğimiz şeyleri yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz kendimize yeni hedefler belirliyoruz,kimi arkadaşlarımız yükseldiler aramıza yeni katılanlarımız oldu geleceğe umutlu bakıyoruz..
Bu noktada kendim de dahil konumumuz ne olursa olsun tek birşeye kilitlenmenizi istiyorum,bu forum hepimizin...Kendi el emeğimiz,göz nurumuz;yeni doğmuştu baktık besledik yeri geldi hastalandı başında bekledik tekrar eski halini almasını istedik,günlerimizin en güzel saatlerinde pc başında pinekledik ne için? Aramızdaki dostluk sevgi saygı çok büyük olmalı kimsenin konumunu durumunu eleştirmeden sadece işimize odaklanmalıyız,biz yöneticiyiz diye yan gelip yatma lüxümüz yok,başkaları açsında ben bir bakar düzeltirim havasında olaya bakmamalıyız,nsl başladıysak öyle devam etmeli,kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz... Önümüz açık arkadaşlar,yeterki inanalım,üzerimize düşeni aksatmadan yerine getirelim; önce kendime sonra sizlere ve forumumuz için mutlu ve huzurlu,hedeflerimizden şaşmayan bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum. Saygılar..
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| 2010 düzenlemeleri, düzenleme, forum düzenleme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|