|
||||
|
|||||||
| Muhabbet Adı Üzerinde Muhabbet, Ama Geyikle Karıştırmayın, Yasak :D |
| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: forum, forumfinal, magazi, muhabbet, sohbet |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sitede kitlediği konuları çöp kutusuna atarken diğer konulara ayağı takılıp yere düşen ||ChiqolaTa|| ayagını kırdı .... durumu öğrenen MdX apar topar hastane çıkışında ||ChiqolaTa||'yı karşılamaya geldi. karşısında MdX' i gören ||ChiqolaTa|| ayağı kırılmış olsada mutlulugu kameralardan kaçmadı
![]() ![]() yeni moderatör olmanın verdigi heycanıyla harıl harıl çalışan SamsuNLu sabaha karşı pc başında Forumfinal formatına aykırı hareket ederken görüntülendi...(uyuma daha çok kitlencek konu var huuuuuu ) ![]() aldığımız son haberlere göre vuSladd ve yeLiSs rejimlerini bozup tatlı yemeye başlamışlar... ![]() ![]() ![]() önceki gecesezsiz_kraLice, Zeynep, bLack_angeL, SSeLiNN ve AnTiQuE ajdar'dan nane nane yi söylerken bi gece klubünde yakalandı ![]() ![]()
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() Konu ||ChiqolaTa|| tarafından (08.03.09 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
IRCKontrol Yönetim
never die alone ! ![]() |
auhasaduhasduhasduhasd
Paylaş
![]() ![]() ![]() muhtesem..
Ben bu sehrin en profesyonel yalnizi, ben bu sehrin en mudavimi ve arsizi, ben bu sehrin en profesyonel yalnizi, ben bu sehrin en azili asigi yalnizi.. sen bu sehrin en varilmaz limani, ben bu sehrin en gecilmez limani, sen bu sehrin en yikilmaz kalesi, ben bu sehrin en karanlik kuyusu.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 10 Feb 2009
Konular: 60
İtibar Gücü: 16
Rep Puanı: 122
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
+ 200 rep ve her üyeye de 1 hafta tatiL Yeter ki oy verin
Paylaş
TeşekkürLer ÇiKo
|
|
|
|
#7 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
O kadar çalısıyoruz biraz kestirelim dedik demi hemen yakalamıs bizi
Paylaş
![]() Aramizda en iyiside wind 'miş baksanıza meleklerin elinde Ellerine sağlik teşekkürler
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarıl.! ![]() [SiMeDYa] 12::58 <SamsuNLu> deprotect [SiMeDYa] 12::58 <SamsuNLu> http://www.forumfinal.com/forumfinal...ex.html?t=8497 [SiMeDYa] 12::58 <SamsuNLu> gördün mü [SiMeDYa] 12::58 <SamsuNLu> zxmczöxmcxzmcnzx [SiMeDYa] 12::58 <deprotect> yo [SiMeDYa] 12::58 <SamsuNLu> bak bak [SiMeDYa] 12::58 <SamsuNLu> D[SiMeDYa] 13::00 <SamsuNLu> deprotect [SiMeDYa] 13::00 <SamsuNLu> catladım lan [SiMeDYa] 13::00 <SamsuNLu> onu görünce [SiMeDYa] 13::00 <SamsuNLu> ömzxcmöçzxczöxcmçzx [SiMeDYa] 13::00 <SamsuNLu> ![]() [SiMeDYa] 13::00 <deprotect> DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[SiMeDYa] 13::00 <deprotect> DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[SiMeDYa] 13::00 <deprotect> DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[SiMeDYa] 13::00 <SamsuNLu> ömxcvmcxöçvmcxöçvçcxöçvöcx [SiMeDYa] 13::00 <deprotect> DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[SiMeDYa] 13::00 <deprotect> DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[SiMeDYa] 13::00 <deprotect> DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[SiMeDYa] 13::00 <deprotect> DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[SiMeDYa] 13::00 <deprotect> DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[SiMeDYa] 13::00 <deprotect> DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Simdi bana cevap hakkı doğdu xD sahte log pLz zxncxzncmzxcöxz
Paylaş
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|