|
||||
|
|||||||
| ForumFinal - Hakkında Forumumuz hakkında genel duyuruları ve yenilikleri burdan takip edebilirsiniz. |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: forum, forumfinal, tanitim klibi |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
ForumFinaL Tanıtımı amaçlı ufak çapta bi klip hazırladık.
AnTiQuE arkadaşımıza teşekkür ederim bu güzel öneri ve çalışmayı bize sunduğu için ForumFinaL Tanıtım Klibi ilk deneme vercion iYi izlenceler -------------- ForumFinaL tanıtım 2. klibimizle karşınızdayız ![]()
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz Konu DevriM tarafından (04.02.10 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: güncellendi |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Lord of Darkness
![]() |
çiğdem'in sesininde maşallahı var en kralına taş cıkartır
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneme olmasina ragmen cok guzel bence.. AnTiQuE'nin sesi inanilmaz yakismis..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
İşler Tıkırında ilerlıyor
|
|
|
|
#7 |
|
ProSohbet Üyesi
Pro FM Radyo Sorumlusu ![]() Üyelik tarihi: 1 Feb 2009
Konular: 1
İtibar Gücü: 16
Rep Puanı: 135
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
tşkkür ediyorum arkadaşlar her emek prosohbet için forumfinal için bizi dinlemeye devam edin
hergün farklı bir yenilikle karşınızdayız....
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
Güncellendi ..
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| forum, forumfinal, tanıtım klibi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|