|
||||
|
|||||||

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: forumfinal oyun |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Nihilistt : ßir girelim bakalım forumfinal ne alemde.
ßilgi mesajı : Düşman forumdan virüs aktarıldı. DevriM : Bu imkansız emir forumumu çok gelişti ve düşman forumdan virüs yedik bu . Dünya Savaşı olucak Trojen'leri Hazırlayın savaş var!. deprotect : A Grubu. black_angel : Hazır. deprotect :ß Grubu. ||ChiqolaTa|| : Hazır. deprotect : C Grubu. VusLadd : Hazır. wind : Ateşş! Spectacular : Trojan trojan trojan... deprotect : Efendim kaynaklarımız yetersiz. Nihilistt : Dost forumdan yardım çağırın. deprotect : Emredersiniz. Atakan : Ahhhh... DevriM : Hemsire hemsire hemsire Atakan virüs yedi!. ||ChiqolaTa|| : Geldik geldik. deprotect : Efendim cok kötü bir haberim var. Nihilistt : Söyle. deprotect : Üye resimleri ve sadece ben bölümü çökmüş durumda. Nihilistt : İşimiz bitti şimdi üyelerimiz fotoğraf paylasımı yapamicak. VusLadd : Efendim attığımız trojanlar yetersiz. DevriM : Daha cok atın o zaman. Tıkş tıkş tıkş...! Mdx : ßen geldim kurtarırız simdi. ForumFinal Herkes : Oleyyyy yuppi! Mdx : Ahh hemsire! Forumfinal Herkes : Olamaz! Nihilistt : deprotect dost forumlar ne oldu? deprotect : Efendim onlarda çökmüş durumda. Nihilistt : Zarara uğramicaz.! black_angel : Efendim , tarih bölümü kitap ve dergi bölümünü kaybettik! DevriM : Dayanicaz , sana bosuna vermedik fıkralar bölümünü hadi göster kendini mod olucan. deprotect : Hücumm! wind : Efendim düşman forumu çökmek üzere. VusLadd : Spectacular 'ı kaybettik.. DevriM : Nasıl oldu? VusLadd : Düşman forum Spectacular'ı kendilerinden olması icin 250.000 rep teklif etmiş anında banned! Asitc : ( ßen olmasam bunlar ne yapıcak ) efendim siz düşmanın su su su bölümüne saldırın bizde su su su bölümüne saldıralim. DevriM aferim asker savası kazarnısak hatırlat seni mod yapıcam . VusLadd : Ama o strateji ben buldum DevriM tamam senide mod yaparız. ßlgi mesaji : Düşman forum çöktü.Kazanan ForumFinal..! The And.
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro V.I.P
![]() Üyelik tarihi: 31 Jan 2009
Konular: 56
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 11
Rep Derecesi :
![]() |
süüpppperdiiii cok qüldüm biz herseyi üstesinden geliriz yaaa
![]() tebrikler FORUMFİNAL AİLESİ....
тaяiFi γσк Çıкмazı γσк Sєωdaмızıη вєηdєsiη ÖγLєsi iςiмdєsiη кi TaLiß'mm SöγLє вaηa вєη daha ηє iSтєγiм aLLah'ıη вaηa ωєямiş σLduqu єη вüγüк hєdiγєSiη aLLah'ıмdaη diLєğiм öмüя вσγu γaηıмda вiя hєdiγє σLмaη , öмüя вσγu єкSiLмєγєη мuтLuLuquм σLмaη " Sєη hєp γüяєğiмiηSiη " |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
ßiz oluruzda işin icinde iyi olmaz mı
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|