|
||||
|
|||||||
| Rüya Tabirleri - Fal Tarot falı, kahve falı, aşk falı, yıldız falı, el falı, isim falı, fal bakma, kağıt falı, rüya tabirleri.. |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: faliniz, gore, goz, renginize |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Mavi Gözlüler:Durağan olmayı sevmeyen,enerji dolu,karar verme yeteneğine sahip,pozitif,eli açık kişiler.En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşlarıdır...
Yeşil Gözlüler:Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler,çok sinirli olmalarına karşın,bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler.Duygularını,kontrol altına almayı başarabiliyorlar... Ela Gözlüler:Ela gözlü insanların,sezgileri son derece kuvvetli.Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler,gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar... Siyah Gözlüler:Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar.Hem sevgisi hemde kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler,hassas bir kalbe sahipler... Kahverengi Gözlüler:Her ortamda özle hayatlarına ait detayları anlamaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler,art niyetsiz insanlar.En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözlerle bakmaları.Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar...
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Göz renginiz ve karakteriniz
![]() Siyah gözler büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir. Ama siyah gözlü kimseler çok zaman kurnaz olurlar. Kahverengi gözler diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler. Mavi gözlüler ekseri çevreleri tarafından çok sevilir. Zaten onlar da çevrelerinin sevgisine ve takdirine çok bel bağlarlar. Vazifelerine pek düşkün değildirler. Yeşil göz iyi bir karar verme ve kuvvetli kabiliyet göstergesidir. Yeşil gözlüler biraz kinci ve son derece kıskanç olurlar. Kurşuniye bakan mavi gözler şairane tabiatların, romantik huyların göstergesidir. Kurşunimsi mavi gözlüler pratik işlerde başarılı olamazlar. Daha hayalci, dalgın bir hayat sürerler
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Uygun bölüme tasında konu.
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|