|
||||
|
|||||||
| Vizyondaki Sinemalar Vizyondaki sinemaları buradan takip edebilirsiniz |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: hizli, ofkeli, pro sinema, vizyondakiler |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
IRCD Yönetim Birimi
![]() Üyelik tarihi: 1 Feb 2009
Konular: 922
İtibar Gücü: 35
Rep Puanı: 1529
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hızlı ve Öfkeli 4 Fast and Furious 4 Yönetmen: Justin Lin Senaryo: David Ayer, Ernesto Foronda Müzik: Brian Tyler Görüntü Yönetmeni: Amir M. Mokri Oyuncular: Gal Gadot, John Ortiz, Jordana Brewster, Laz Alonso, Michelle Rodriguez, Paul Walker, Vin Diesel Tür: Aksiyon Yapım: ABD Dil: İngilizce ‘Fast and Furious’ heyecanı serinin 4. filmi ile devam ediyor. 2009’da vizyona girecek olan ‘Fast and Furious 4’te Vin Diesel, Paul Walker ve Michelle Rodriguez başrolleri paylaşıyorlar. Filmin dünya çapındaki ilk fragman lansmanı 27 Ağustos 2008 Çarşamba günü yapıldı. Los Angeles sokaklarında yeni bir suç dalgası başlayınca kaçak yaşayan eski dolandırıcı Dom Toretto (Vin Diesel) ile ajan Brian O'Conner (Paul Walker) arasındaki eski husumet yeniden alevlenir. Ancak ortak düşmanlarıyla mücadele etmek zorunda kalınca ikisi arasında belli belirsiz de olsa yeni bir güven ortamı oluşmaya başlar. Ortak düşmanı safdışı etmenin başka yolu olmadığı için birbirlerine güvenmek zorundadırlar. Omuz omuza mücadeleye girişen iki erkek intikam almanın en iyi çaresini bulmuştur: Direksiyon başındayken mümkün olan en yüksek limitleri zorlamak... Notlar Dünya sinemalarında 602 milyon dolar hasılat toplayan serinin yeni halkası 145 milyon dolarlık dev bir yapım bütçesiyle gerçekleştirildi... Adrenalin ve hız kavramları üzerine inşa edilen "Fast and Furious" serisinin dördüncü ve en muhteşem bölümünde Vin Diesel ile Paul Walker yeniden bir araya geldi... Serinin yeni bölümünde herşeyin başladığı yere, "Melekler Kenti" Los Angeles'a geri dönecek olan Diesel ile Walker, orada ilk filmin iki güzeli Michelle Rodriguez ve Jordana Brewster ile buluşarak Los Angeles caddelerindeki egzotik araba yarışlarından Meksika çöllerine kadar akan yüksek oktanlı bir aksiyon - macera filmine imza atacaklar... Fragmanı izlemek İçin Tıklayın
ProSohbet Cafe ® Download @adatr.net uzantılı mail almak için TIKLAYIN Forum Anlatımı Türkiye'nin En iyi miRC Coderi Kimdir ? FarkImIz tArzImIz IRC.ProSohbet.Com ..! http://img140.imageshack.us/img140/3...duftejmak6.jpg Konu ||ChiqolaTa|| tarafından (11.04.09 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: 27 Mar 2009
Konular: 177
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
Tüm Seri Süper Bununda GüzeL OLacağına Eminim
|
|
|
#4 |
|
IRCD Yönetim Birimi
Rep Derecesi :
Aynen Süper Fragmanınıda İzledim
Süper Hareketler Yapıyorlar.
ProSohbet Cafe ® Download @adatr.net uzantılı mail almak için TIKLAYIN Forum Anlatımı Türkiye'nin En iyi miRC Coderi Kimdir ? FarkImIz tArzImIz IRC.ProSohbet.Com ..! http://img140.imageshack.us/img140/3...duftejmak6.jpg |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 10 Feb 2009
Konular: 60
İtibar Gücü: 16
Rep Puanı: 122
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
1 Saat oLdu sinemadan geLeLi Çok güzeL Bir fiLmdi arkadaşLar Tavsiye ederim...
|
|
|
|
#6 |
|
IRCD Yönetim Birimi
Rep Derecesi :
Hadi be walahamı
Anlat bakiiym
ProSohbet Cafe ® Download @adatr.net uzantılı mail almak için TIKLAYIN Forum Anlatımı Türkiye'nin En iyi miRC Coderi Kimdir ? FarkImIz tArzImIz IRC.ProSohbet.Com ..! http://img140.imageshack.us/img140/3...duftejmak6.jpg |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 10 Feb 2009
Konular: 60
İtibar Gücü: 16
Rep Puanı: 122
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
MaLı arap faiKten aLıyorduk Adana ya kadar da ben kuLLanıyordum
![]() Hemen Hemen iLk fiLmi iLe aynı Eş değer de oLmuş 4. fiLm de...AnLatıLmaz yaşanır bi ara gidin
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|