|
||||
|
|||||||
| Vizyondaki Sinemalar Vizyondaki sinemaları buradan takip edebilirsiniz |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: forum, havar, sinema, sohbet, vizyondakiler |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Havar ![]() Yapım : 2008, Türkiye Tür : Dram Yönetmen : Mehmet Güleryüz Senaryo : Feza Sınar Oyuncular : Çiçek Tekdemir, Mervan İlten, Abdullah Tarhan, Ramazan Itır, Ayşe Ersöz, Edip Doğan, Dilan Girti Görüntü Yönetmeni : Sadık İncesu Dağıtım : Tiglon Süre : 1 saat, 20 dk. Gösterim Tarihi : 20 Şubat 2009 Özet Genç kızların peşpeşe gelen intiharlarıyla dikkat çeken Batman’daki intiharların bir kısmının namus cinayeti olduğu sonradan anlaşıldı.Güzel Havar’ın komşu köyden bir gençle yakınlaştığı dedikodusu, onunla evlenme hakkına sahip olan amcasının oğlu Şehmus’u kızdırır.Şehmus, Havar’ın babasına baskı yaparak kızın öldürülmesini teşvik eder. Artık Havar kurban, babası ise cellat olmuştur.
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() Konu ||ChiqolaTa|| tarafından (20.02.09 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|