|
||||
|
|||||||
| Fotoğraf Galerisi Genel nitelikteki resimleri ve fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 21 Mar 2009
Konular: 6
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
![]() Hubble Uzay Teleskobu'ndan çekilen en iyi uzay fotoğrafları: Yengeç bulutsusunda yaşanan bir süpernovanın sonuçları ![]() Kedi gözü nebulası ![]() Tarantula nebulası yakınlarındaki Büyük Magellanic bulutsusu ![]() MyCn18... Kum saatini andıran bulutsu ![]() MyCn18... Kum saatini andıran bulutsu ![]() NGC2392... Eskimo bulutsusu ![]() NGC 2207 ve IC 2163 galaksilerinin birleşmesiyle ortaya çıkan muhteşem görüntü ![]() Kone Nebulası ![]() NGC 1999 nebulasının yansıması ![]() V838 yıldızı ![]() Mz3 gezegenimsi bulutsu ![]() Orion bulutsusu ![]() Trifid bulutsusu ![]() IC 4406 ![]() ![]() NGC 2818 gezegenimsi bulutsusu ![]() M17 olarak bilinen Omega Nebulası'nda yaşanan muhteşem fırtına ![]() Fareler olarak adlandırılan ve birbirine çeken iki galaksi |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gercekten cok hos kareler, tesekkür ederiz ..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|