|
||||
|
|||||||
| ForumFinal - Hakkında Forumumuz hakkında genel duyuruları ve yenilikleri burdan takip edebilirsiniz. |
| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: izlemek istediginiz diziler, izlemek istediginiz filmler |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
ForumFinal kuruluşundan bu yana bizlerin evi niteliğinde oldu
Hepimizin sevdiği, takip ettiği, izlemek istediği .. diziler ya da filmler vardır. İşlerimiz ya da vaktimizin olmaması dolayısıyla süreklilik halinde izlediğimiz dizileri kaçırabiliyoruz "Şu filmi izlemeyi ister(d)im" dediğimiz filmler vardır Bu konu altında izlemek istediğiniz dizi & filmi belirtirseniz Sinema Odası & Dizi Odası bölümümüzde istediğiniz dizi & filmi yayınlayabiliriz NOT: İzlemek istediğiniz dizi & film 48 saat içerisinde yayınlanacaktır Şimdiden iYi seyirler ..
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 6 Nov 2009
Konular: 8
İtibar Gücü: 7
Rep Puanı: 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |
ßen aSk ßir hayaL dizisini çok seviyorum
ßir ßöLümünü izLeyemedim diye çok üzüLmüştüm .. DevriM e söyLedim iLk yardımım )) SaoLsun . 2 saat ßiLe sürmediki Seri HaLinde tüm ßöLümLer izLedim .. Gerçekten ciddi ßir emek sözkonuSu .. Tavsiye ederim arkadasLar i$teydim ,okuLdaydım,trafikteydim izleyemedim diye üzüLmek yok hemen DevriM`ciğime söyLüyorSunuz en geç 48 saat içine tüm diziLerinizi izLiyorSunuz Harika ßir Fikir.. emeğine sağLık cemiLim .. ßa$arıLarının devamını diLiyorum
![]() Odun qißi çıtır çıtır değiL.. Kömür qißi içten içten Yanacak Yakacak,ßakı$LarıyLa KıLcak damarLarın Titretecek..Masaya yumruqunu vurdumu ! Ses getirecek ! ADAM DEDİĞİN .. ; ) Karadeniz`Li oLmak AyrıcaLıktır .. [ ArtvinLi ... ]
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
house 3. sezon 10. bölümü upload edilecektir. 11. bölümü gece düzenlenecektir bilginize ..
Ek Not: Elimdeki video ingilizce vercion. Türkçe alt yazı ya da dublaj desteği yok
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
ok upload da
|
|
|
|
|
#7 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
videoyu 15 dk önce yüklendi nedense bu bölümü heryerden siliniyor
başka bi deneme daha yapıcam, eğer benzer durum olursa mail olarak ya da msn den ulaştırabilirim sana 43:58 Eklendi: 23.12.2009 | Görünürlük : Telif Hakkı Tarafından Engellendi
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz Konu DevriM tarafından (23.12.09 Saat 17:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: .. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
Bölümlerin uploadını indirebilirsin, bölümdeki ilgili konulara ekledim
Direkt ilgili bölümlere gitmek için; Dediğim gibi ingilizce vercion videolar, türkçe dublaj ya da altyazı desteği yok iYi Seyirler ..
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 21 Dec 2009
Konular: 0
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
Teşekkür ederim çok makbule geçti
1 haftadır 10.bölümde kalmıstım izleyemiyordum artık devam edebilirim sağol |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| izlemek istediğiniz diziler, izlemek istediğiniz filmler, pro sinema, prosinema |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|