|
||||
|
|||||||
| Vizyondaki Sinemalar Vizyondaki sinemaları buradan takip edebilirsiniz |
| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
PRO KRALI
![]() |
Vizyon tarihi:Aşk Geliyorum Demez 6 Kasım 2009Yönetmen Murat ŞekerSenaryo Murat Şeker, Selami GenliTür: Komedi, RomantikYapım: Türkiye 2009 95 dakika (Renkli)Dil: TürkçeDağıtıcı Firmalar: Tiglon ![]() “Aşk Geliyorum Demez” filmi, Mahmutpaşa’da bir han esnafının hikayesini anlatır. Tolgahan Sayışman (Ali) handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Bergüzar Korel (Gözde) ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır. Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali’den Gözde’yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafında yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar. ![]() ![]() Bergüzar Korel Gözde ![]() Tolgahan Sayışman Ali ![]() Zeki Alasya İsmail ![]() Altan Erkekli Miran Dayı ![]() Altan Gördüm Erdoğan ![]() Ömür Arpacı Çaycı ![]() Müfit Aytekin Laz Dursun ![]() Yılmaz Gruda Mankenci Atilla ![]() Hakan Bilgin Ayakkabıcı Tahsin ![]() Kemal İnci Kayserili Nafiz Fragmanı izlemek için TIKLAYIN |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|