|
||||
|
|||||||
| Muhabbet Adı Üzerinde Muhabbet, Ama Geyikle Karıştırmayın, Yasak :D |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Pro Canavar
![]() Üyelik tarihi: 5 Aug 2009
Konular: 466
İtibar Gücü: 18
Rep Puanı: 552
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kız olmanın > 31 iyi yönü *Her ne kadar kızsal sorunlarla boğuşmaktan bitap > düştüğümüz durumlar olsa da, kız olmak gerçekten güzel bir şey.* > 1- Erkek kıyafetleri giydiğimizde kimse bize dönüp bakmaz. > 2- "Damsız girilmez" yazısı bizim için hiçbir şey ifade etmiyor. > 3- "Kas yapacağım" diye kasmamıza gerek yok. > 4- Kas gücü gerektirecek işleri zevkle yapacak birilerini her zaman buluruz. > 5- Dünya yerle bir olsa da, önce kadınlar ve çocuklar! > 6-Çirkin bile olsak kendimizi makyajla güzelleştirebiliriz. ... > 8- Kısa boy mu? Topuklu ayakkabılar ne güne duruyor? > 9- Yaşımız ne olursa olsun sokakta gezinirken pamuk > helva ve elma sekeri yiyebiliriz. > 10- Her sabah tıraş olmak zorunda değiliz. > 11- Genellikle istediğimizi almamamız için söylememiz yeterlidir. > 12- Blue-jean'lerimizin çeşitli kısımları diğer taraflarına göre dengesiz > biçimde beyazlamaz. > 13- Bebeklik albümlerimiz sırtüstü çıplak resimlerimizle dolu değil. > 14- Horlamıyoruz. > 15- Birbirimize beklenmedik eşek şakaları yapma adetimiz yoktur. > 16- Arada bir yemek yapabilir, kötü de olsa herkese yedirebiliriz. > 17- Tükürmeyiz... > 18- Ayaklarımız kokmaz. > 19- Sevinince, üzülünce, korkunca çığlık atabiliriz. > 20- Aradığınız adresi, kaybolmadan önce sormayı akıl edebiliriz. > 21- Askere gitmiyoruz... > 22- Hayatimizin hiçbir döneminde kravat takmak zorunda değiliz. > 23- Aksesuar kullanabiliyoruz. > 24- Yağmurda şemsiyesiz kalmayız. > 25- Kol saatimizin ayni zamanda hesap makinesi, takometre, barometre, termometre ve radyo olması şart değil. 26- İstemezsek hesap ödemeyebiliriz. > 27- Yürürken ceplerimizden bozuk para, anahtar, çakmak vs. > sesleri gelmez... > 28- Gece, şartlar ne olursa olsun evimize bırakılırız > 29- Kel olmuyoruz. > 30- Toplu taşıma araçlarında ayakta kalmayız. > 31- İstediğimiz her yerde ve her koşulda ağlayabiliriz.
aLınTıDır.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Canavar
Rep Derecesi :
yaa işTe ne çok iyi yönümüz varmış demi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
> 14- Horlamıyoruz.
buna katilmiyorum Oda arkadasimin horlamasindan biktim ![]()
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Canavar
Rep Derecesi :
arada istisnalar oluyor tabi
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 18 Jan 2010
Konular: 15
İtibar Gücü: 3
Rep Puanı: 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Alıntı:
Birgün Tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. Al Capone 1899-1947 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
herşeyin iyi tarafı olduğunu gibi kötü yönleri de vardır gürkan arkadaşımın gerekli bilgileri verdi
|
|
|
#10 |
|
Pro Canavar
Rep Derecesi :
alla alla ne mi yapıyoruzz konuyu başka yere çekme ![]() erkeklerle dışarı çıktıgında hesap ödenmiyor yanii onu diyoR iştee |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| kadınca, kız olmanın 30 iyi yönü, kız olmanın faydaları, kız olmanın iyi yönleri, kızların iyi yönleri, pro kadınca |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|