|
||||
|
|||||||
| İtiraf Köşesi İtiraflar! İçinizde en kuytu köşelerde kalmış ve haykırmak istediğiniz itiraflarınızı paylaşabilirsiniz |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 618
İtibar Gücü: 21
Rep Puanı: 169
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
itiraf ediyorum.
15'li yaşlardayım hiç unutmam bir kızdan tokat yedim ama böle bir tokatı babamdan bile yemedim. AMA EN KÖTÜSÜ DAYANAMAYIP BENDE TOKATA TUTTUM KIZI
En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi! Yerin "aLtı" mekan oLacak sana. En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin. Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü! Bu dünya "üç" günLük dünya. AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe! ELbet "bir" gün öLeceksin. İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |
|
|
|
|
|
#3 | |
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Alıntı:
En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi! Yerin "aLtı" mekan oLacak sana. En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin. Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü! Bu dünya "üç" günLük dünya. AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe! ELbet "bir" gün öLeceksin. İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Tam bir macoluk örneği kardesim tebrikler
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Tutkunu
![]() Üyelik tarihi: 21 Feb 2009
Konular: 9
İtibar Gücü: 18
Rep Puanı: 124
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
hiiiiiiiii ne aip : |
![]() You're too important for anyone There's something wrong with everything you see But I, I know who you really are You're the one who cries when you're alone !!! Beni herkesten daha fazla O tanıyor çoktan beri Biliyor tüm zaaflarımı Teker teker kullanıyor Özledim o zalim sesini Soluğunu... ♂ + ♀ = ♥ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 9 Feb 2009
Konular: 13
İtibar Gücü: 15
Rep Puanı: 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
pohihihihihihihi hiç güleceğim yoktu
![]() ![]()
|
|
|
#8 |
|
Pro Tutkunu
![]() ![]() |
Şimdi Attıgını nie büyük yazdın nasıl bi piskoloji bu bence hatalısın o sana attıysa sus bari kimse duymasın eee bide yemişsin reflex 0 nasıl erkeksin bide anlatıorsun püüüü sana
|
|
|
#10 | |
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Alıntı:
sölnecek söze ne hacet iyimi yapmısım kötümü bilmiyorum ama dayanamadım
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|