|
||||
|
|||||||

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yılın Editörü
![]() Üyelik tarihi: 1 Feb 2009
Konular: 2867
İtibar Gücü: 62
Rep Puanı: 1387
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadınlar ve erkekler bu konularda anlaşamıyor !
İşte kadın ve erkeklerin asla aynı fikirde olmadıkları konular... Kadın: Kişiliğimiz kullandığımız arabanın beygir gücü ile doğru orantılı olarak değişmiyor. Erkek: Sizin kişiliğiniz beraber olduğunuz erkeğin cüzdan gücü ile değişiyor. Kadın: Kırmızı ışıkta yanımızdaki arabanın bizden önce çıkması yada bir aracın bizi sollaması hiçbir şey ifade etmez. Erkek: Bizim için de çevremizde diğer hemcinsimizin sahip olduğu mücevherat veya üzerindeki pahalı giysi hiçbirşey ifade etmez. Kadın: Kas olacak diye bir zorunluluğumuz yok. Erkek: Selülitler olmayacak gibi bir zorunluluğunuz var ama... Kadın: Aşık oluyoruz korkmadan. Erkek: Biz de oluyoruz.... azıcık ödümüz patlıyor ama sebep olanlar UTANSIN Kadın: Evde banyoda kıl-tüy dökmeyiz.Erkek: Küvetteki lavabodaki yataktaki ve yemekteki saçların çoğu size ait.Kadın: Her sabah tıraş olmak zorunda değiliz. Erkek: Valla ben tıraş olmayı ağda yaptırmaya tercih ederim şahsen. Kadın: Biri birimizin ağzını yüzünü kırdığımız sporlar yapmıyoruz. Erkek: Vahşi bakışlarla birbirinizin gözünü oyduğunuz kıskançlık haset çekememe sporlarıyla yeterince uğraşıyorsunuz.Kadın: Hiç iki kadının silahla oynarken birbirini vurduğunu duydunuz mu? Erkek: Hiç iki erkeğin "aman tanrım benim elbisemin aynısını giymiş" diye mahvolduğunu duydunuz mu? Kadın: Horlamıyoruz. Erkek: Halt etmişsiniz hatta hıçkırmıyor geğirmiyor ve hapşırmıyorsunuz da. Yoksa siz insan değil misiniz?? Size Afrodit diyebilir miyim?Kadın: Az bildiğimiz bir şey üzerinde çok fazla konuşabiliriz. Erkek: Yani çok konuşup hiç bir şey söylemezsiniz. Kadın: Birbirimize eşek şakaları yapma adetimiz yoktur. Erkek: Çevrenizde ki diğer hatunlar hakkında senaryo dedikodular üretme alışkanlığınız var ama... Kadın: TÜKÜRMEYİZ Erkek: KIRITMAYIZ!! Kadın: Sanat eserlerinin %90'ı kadınlardan esinlenilmişdir. Erkek: Sanat eserlerinin % 90'ı erkekler tarafından yapılmışdır. Kadın: Uzağa işeme uzağa tükürme yüksek sesle geğirme gibi aptalca karizma krikolarımız yok.Erkek: Ortamın en güzeli olma en zayıf olma en pahalı giyineni olma en zengin kocayı bulma gibi krikolarınız var ama...Kadın: Askere gitmiyoruz. Erkek: Hamile kalmıyoruz. Kadın: Kol saatimiz de aynı zaman da hesap makinesi takometre barometre termometre ve radyo olması gerekmiyor.Erkek: Çantamızda ruj allık pudra yedek çorap ıslak mendil vs taşımamız gerekmiyor.Kadın: doğum günü evlilik yıldönümü gibi özel günleri parmağımıza kırmızı iplik bağlamadan da hatırlayabiliyoruzErkek: Ütüyü fişde yemeği ocakta arabanın anahtarını kontakta unutmuyoruz. Bunlar daha faydalı.....Kadın: Ortalıkta alakasız her türlü nesne ve sözcükten cinsel çağrışımlar çıkarıp günün yarısını seks düşünerek geçirmeyiz... Erkek: Valla geyik olsun diye yapıyoruz. Hem siz günün yarısını güzelleşmeye çalışarak geçiriyorsunuz. HANGİ AMAÇLA ? Kadın: Kel olmuyoruz ! Erkek: AMA GÖĞÜSLERİNİZ SARKIYOR!! |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sinir olmaya basladim artik su erkek ve kadin arasindaki cekilmezliklere. insan karsi cinsi ile neden bukadar ugrasir anlam veremiyorum.
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| kadınlar ve erkekler bu konularda anlaşamıyor ! |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|