|
||||
|
|||||||
| İtiraf Köşesi İtiraflar! İçinizde en kuytu köşelerde kalmış ve haykırmak istediğiniz itiraflarınızı paylaşabilirsiniz |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: ask, forum, itiraf, keske tanimasaydim dedikleriniz, pro, sevgi, sohbet |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
Hayatımızda bazı dönöm noktaları vardır. Birini tanırsınız ve sizin için yeni bi dönem başlar.
Peki hiç tanımasaydım, Keşke tanışmasaydım hiç dedikleriniz var mı? Varsa kimler?
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 26 Feb 2009
Konular: 0
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
SüLeyman Şeßeğini KeşKe Hiç TanımaSaydım Tm ßi KişiLikSiz
|
|
|
|
#3 |
|
Pro V.I.P
![]() Üyelik tarihi: 31 Jan 2009
Konular: 56
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 11
Rep Derecesi :
![]() |
Değersiz bi kac yaratık var onları hiç tanımasaydım
keşke....
тaяiFi γσк Çıкмazı γσк Sєωdaмızıη вєηdєsiη ÖγLєsi iςiмdєsiη кi TaLiß'mm SöγLє вaηa вєη daha ηє iSтєγiм aLLah'ıη вaηa ωєямiş σLduqu єη вüγüк hєdiγєSiη aLLah'ıмdaη diLєğiм öмüя вσγu γaηıмda вiя hєdiγє σLмaη , öмüя вσγu єкSiLмєγєη мuтLuLuquм σLмaη " Sєη hєp γüяєğiмiηSiη " |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 618
İtibar Gücü: 21
Rep Puanı: 169
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
eski dostlar...
En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi! Yerin "aLtı" mekan oLacak sana. En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin. Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü! Bu dünya "üç" günLük dünya. AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe! ELbet "bir" gün öLeceksin. İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Tutkunu
![]() Üyelik tarihi: 21 Feb 2009
Konular: 9
İtibar Gücü: 18
Rep Puanı: 124
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Kimi yassam
![]() 1 Dünya qerekSis inSan vaR
![]() You're too important for anyone There's something wrong with everything you see But I, I know who you really are You're the one who cries when you're alone !!! Beni herkesten daha fazla O tanıyor çoktan beri Biliyor tüm zaaflarımı Teker teker kullanıyor Özledim o zalim sesini Soluğunu... ♂ + ♀ = ♥ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pro Tutkunu
![]() Üyelik tarihi: 30 Aug 2009
Konular: 245
İtibar Gücü: 10
Rep Puanı: 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |
MutLu oLmak için, zevkLerimizi tatmin etmemiz bizi mutLuLuğa uLaştırmıyor gerçekten.. Aksine aLışkanLık yapıyor ve aLışkanLıkLarımız bizi mutLu etmiyor.
Hayatın anLamı kedermiş meğerse... aLışkanLıkLar bir bakıma keşkeLerdir.. yukarıda dendiği gibi aLışkanLkLar bizi mutLu etmediği için keşkeLerLe aLınan kişiLer hayatımızda hep zaman kaybıdır.. Burda isim söyLemek mantıksız (: Umarım içimdekiLeri yazıya dökebiLmişimdir.. Umarım anLarsınız (: keşke beni anLıyabiLseniz*
|
|
|
#8 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 22 Mar 2009
Konular: 141
İtibar Gücü: 14
Rep Puanı: 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
herseye rağmen keske tanımasaydım dedıgım ınsan yok...hayatımda keskelerım yok...hataysa bıle keske demek yerıne ders almaya calısanlardanım...yasadıgın her an her ınsan güzeldir..o yuzden keske tanımasaydım dedıgım yok.. keske tanımasaydım dedıklerımiz bı zamnlar ne kadar değerliydi oysa bizler için...
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|