|
||||
|
|||||||
| Forum Oyunları Hoşça vakit geçirebileceğiniz eğlenceli forum oyunlarını burada oynayabiliriz. İçinizdeki Oyun Canavarını uyandırın :D |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: eglence, forum, forumfinal, kimler, muhebbet, online, oyunlar, pro, prosohbet, sohbet |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumda bulunduğumuz zamanlar kimlerin burada oldugunu yazıyoruz (: Şu An Forumumuzda: 4 (2 Kayıtlı Ve 2 Misafir Üye Bulunmaktadır.) • Teknik Birim • Yönetici • Editör • ProArGe • Moderatör • Asistan • IRCD Yönetim Birimi • ProSohbet Üyesi • Üye ||ChiqolaTa||, Warcraft
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 21 Mar 2009
Konular: 1
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
Şu An Forumumuzda: 11 (6 Kayıtlı Ve 5 Misafir Üye Bulunmaktadır.) Online Rekorumuz: [36 Üye] İle [ March 4th, 2009 Saat 19:42 ] Gerçekleşmiştir.• Teknik Birim • Yönetici • Editör • ProArGe • Moderatör • Asistan • IRCD Yönetim Birimi • ProSohbet Üyesi • Üye @Si_S€VD@M, bLack_angeL, SetH, sezsiz_kraLice, StaR, Su_PeRiSi
DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE! Küçük bir çocuğun şekerde bulduğu mutluluk gibi
0na sarıldığımda bulduğum huzur gibi Heyecan gibi `aşk gibi` Seni Seviyorum Sinan`ım... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 24 Aug 2009
Konular: 14
İtibar Gücü: 7
Rep Puanı: 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Online Rekorumuz: [945 Üye] İle [ 27.04.09 Saat 23:20 ] Gerçekleşmiştir.
• Teknik Birim • Yönetici • Editör • ProArGe • Moderatör • Asistan • IRCD Yönetim Birimi • ProSohbet Üyesi • Üye MaSaL, AnTiQuE, AtaKan, BQqAç, deprotect, DevriM, DiaDora, Konan, melik_şah, poseidon, Zeynep
|
|
|
#4 |
|
#AdaTR Sop
![]() Üyelik tarihi: 17 Feb 2009
Konular: 657
İtibar Gücü: 30
Rep Puanı: 1154
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
377 (17 Kayıtlı Ve 360 Misafir Üye Bulunmaktadır.)
• Teknik Birim • Yönetici • Editör • ProArGe • Moderatör • Asistan • IRCD Yönetim Birimi • ProSohbet Üyesi • Üye MıSRa, ||ChiqolaTa||, AnTiQuE, AtaKan, Bia, CiLehK, CoLLaTeRaL, DevriM, EngiN, FedExForum, Kappa, SamsuNLu, Shadow, SirtLan, Steady, wind, Zeynep+
|
|
|
#5 |
|
#AdaTR Sop
Rep Derecesi :
328 (16 Kayıtlı Ve 312 Misafir Üye Bulunmaktadır.)
Online Rekorumuz: [945 Üye] İle [ 28.04.09 Saat 00:20 ] Gerçekleşmiştir. • Teknik Birim • Yönetici • Editör • ProArGe • Moderatör • Asistan • IRCD Yönetim Birimi • ProSohbet Üyesi • Üye MıSRa, AnTiQuE, AtaKan, b-boy_emre, CiLehK, CoLLaTeRaL, DevriM, jklx0829, MaSaL, SamsuNLu, Shadow, SirtLan, Steady, ural_fb, yagami, Zeynep+
|
|
|
#6 |
|
#AdaTR Sop
Rep Derecesi :
448 (16 Kayıtlı Ve 432 Misafir Üye Bulunmaktadır.)
Online Rekorumuz: [945 Üye] İle [ 28.04.09 Saat 00:20 ] Gerçekleşmiştir. • Teknik Birim • Yönetici • Editör • ProArGe • Moderatör • Asistan • IRCD Yönetim Birimi • ProSohbet Üyesi • Üye MıSRa, AnTiQuE, Asitc, CiLehK, deprotect, DevriM, EngiN, FedExForum, GhostLy, Lush, SamsuNLu, sLash, StaR, Steady, wind, yalnizkurt
|
|
|
#8 |
![]() |
Şu An Forumumuzda: 548 (18 Kayıtlı Ve 530 Misafir Üye Bulunmaktadır.)
Online Rekorumuz: [945 Üye] İle [ 28.04.09 Saat 00:20 ] Gerçekleşmiştir. • Teknik Birim • Yönetici • Editör • ProArGe • Moderatör • Asistan • IRCD Yönetim Birimi • ProSohbet Üyesi • Üye Emre, AnTiQuE, CehenneT, CtrL, daiven2009, DeLiKaNLı, DevriM, EngiN, fghi280, GhostLy, heycan_mix, hh6938555, lyon, poseidon, qEneraL, StOrM, TribaL, zkca1nglo9 Son 24 Saat İçinde online olan üyeler: 45 ||ChiqolaTa||, AnTiQuE, AtaKan, AzEySu, Canan, CehenneT, CoLLaTeRaL, CtrL, daiven2009, DeLiKaNLı, deprotect, DevriM, Emre, EngiN, FedExForum, fghi280, Furkan, Generous, GhostLy, heycan_mix, hh6938555, JaDe, Kinglord, KurtGozu_Baskan, lyon, MahSeR, mekuri, melik_şah, poseidon, pqrs269, qEneraL, RonaLdo, rsgoldrsgolds, Safin, SamsuNLu, SevGirL, sezsiz_kraLice, Slytherin, smilss21, StaR, StOrM, TribaL, wind, Zeynep, zkca1nglo9
|
|
|
|
#10 |
|
#AdaTR Sop
Rep Derecesi :
142 (5 Kayıtlı Ve 137 Misafir Üye Bulunmaktadır.)
Online Rekorumuz: [2.555 Üye] İle [ 10.11.09 Saat 00:23 ] Gerçekleşmiştir.• Teknik Birim • Yönetici • Editör • ProArGe • Moderatör • Asistan • IRCD Yönetim Birimi • ProSohbet Üyesi • Üye MıSRa, AtaKan, DevriM, leijin, serserim_34
|
![]() |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| kimler, online, oyun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|