|
||||
|
|||||||
| ProSohbet Ailesine Yeni Katılanlar ForumFinaL ailesine Merhaba diyerek başlayacağınız ilk adım .. |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 5 Dec 2009
Konular: 225
İtibar Gücü: 12
Rep Puanı: 667
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendimi Kısaca Tanitim Olacakmı ..
aDanada yaşıyorum aDım vahit asLında ForumLarLa aram iyi oLmamasına Ragmen üye oLdum SevDigim Yer nere oLursa oLsun orda TakıLmaktan Zevk aLdıgım Kesindir .. Çok Yararım oLmasada İnsanlarla Tatlı SOhbetim YeterLi KıLar Her daim Deger verdikLerim iÇin ßurdayım ... uMarım egLeniriz .. Herkeze ayrı SelamLar iLetiyorum Herkez Deger Taşır Deger verirLer iSe .. Kusura bakmayın sosyal mesaj gibi oldu idare edin artıkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2 |
|
Yılın Asistanı
![]() Üyelik tarihi: 30 Sep 2009
Konular: 165
İtibar Gücü: 23
Rep Puanı: 1262
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krc hoşgeldin aramıza güzel kardeşim, iyi forumlar
Konu badem_sekeri tarafından (06.12.09 Saat 05:00 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
Hoşgeldin Vahit iYi Eğlenceler ..
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Merhaba , hoşgeldin.
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
hoşgeldin keyfili vakit geçirirsin inş.
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik tarihi: 5 Dec 2009
Konular: 225
İtibar Gücü: 12
Rep Puanı: 667
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eyw diyim bare saoLun canLar .
|
|
|
#9 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 6 Nov 2009
Konular: 8
İtibar Gücü: 7
Rep Puanı: 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |
BiLiyomusun benim sana hep Karaca diyesim geliyo ß
))))))) hoşgeldin .. umarım hoş vakit geçirirsin demiyorum çünkü eğleneceğine eminim burda çok çabuk geçiyor bitiyor zaman .. Ee güzel şeyler çabuk bitermiş tekrar hoşgeldin Karaca
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|