|
||||
|
|||||||
| ProSohbet Ailesine Yeni Katılanlar ForumFinaL ailesine Merhaba diyerek başlayacağınız ilk adım .. |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#2 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 7 Feb 2009
Konular: 3
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
hoş geldin
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aramiza hosgeldin, keyifli forumlar dilerim..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Hoşgeldin Aramıza. Nickin gibi bize de deneyim katarsın inş. İyi Vakit Gecirmen Dileğiyle.
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 11 Sep 2009
Konular: 51
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 58
Rep Derecesi :
![]() |
Ne hoş ve tatlı bir karşılama. Çok hoşuma gitti. Hepinize teşekkürler.
Ne olur beni açtığım konular ve yorumlarımda yalnız bırakmayınız. Ha bir de siz yetkililerden ricam var. "Kişisel gelişim köşesi" ve Sizin seçtikleriniz" veya " Serbest Konular " diye bir bölüm açabilirmisiniz. Açarsanız 1000 misli makale ve konu yorum benden ödül olarak alırsınız. Sevgi ve sağlık ile kalınız.i |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Why So Serious ?
![]() Üyelik tarihi: 7 Feb 2009
Konular: 731
İtibar Gücü: 24
Rep Puanı: 304
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Söylediğiniz bölümler hakkında benimde ön düşüncelerim vardı tabi buna yönetim karar verecek. İyi forumlar.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|