|
||||
|
|||||||
| ForumFinal - Hakkında Forumumuz hakkında genel duyuruları ve yenilikleri burdan takip edebilirsiniz. |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| Tags: en begenilen site, forumfinal, gunun sitesi, milliyet |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
Milliyet gazetesinin düzenlemiş olduğu Günün en beğenilen Sitesi Yarışması'nda, Milliyet okurları ForumFinaL.com sitemizi Günün Sitesi olarak seçti.
![]() Destek veren Pro Dostlarımızla bu galibiyeti paylaşmaktan onur duyarız. Daha önce de belirtmiştim bir çok kez; Biz bu yarışmayı her defasında kazandık. Yarışma oylama linkini msn den diğer arkadaşlarına ulaştırarak, dostluğumuzu, ProSohbet'i, ForumFinaL'i sahiplenen, kendi yeri bilen .. dostlarımıza ve onların arkadaşlarına teşekkürü borç biliriz. Söylenecek çok şey var aslında dile getirilmesi gereken, isimlerinin zikredilmesi gereken bi kısmından bahsetmek istiyorum o özel arkadaşlarımızın Milliyet Günün Sitesi Yarışması'ndan bizi haberdar ettiği için #A.R.G.E PrenSeSi sezsiz_kraLice Yarışmaya dahil olduğumuz günden bugüne kadar her zaman bana ve diğer arkadaşlarımıza moral veren, eve misafir geldiğinde "Bekleyin 2 dakika bi koşu yarışmaya bakıp geleyim" diyen vefakar dostumuz Zeynep irc de pek konuşmadığı halde, özeline gelen web userlere oy kullandırmak için akla karayı seçen ||ChiqoLata|| internet cafeden müşterileri ayağa kaldırıp "2 dakika şuraya oy kullan" diyen SeydunAyim 30 kişilik msn listesi olup telefon açıp millete "oy kullan" diyen TribaL Bütün iş yoğunluğuna rağmen internet cafelerde nazı geçen arkadaşlarını devreye sokarak, dostluğumuz hatrına oy kullandıran sharkie Yarışma sonucu geç belirttikleri için Milliyet Günün Sitesi departmanına telefon açıp sonuç için çırpınan, site editörlerinden bilgi alan .. wind Son 1 saat kala 400 puan gerimizde olan site önümüze geçtiğinde yangından mal kaçırır misali ciyak ciyak bağırıp "Geçiyolar ulan biziii" diye haykırıp telefondan, msn den irc den ortalığı ayağa kaldıran NeFReS Yarışma telaşından dolayı gelen arkadaşlara haber veremediğimizde, eksik yönlerimizi kapatarak gelen arkadaşları haberdar eden EngiN, AnTiQuE, MıSrA msn listesindeki arkadaşlarına aralıksız mesaj yazıp oylama hakkında bilgi veren Bia, NeKReS, Su_PeRiSi, Jade, AyteN, SevGirL (linzi), ŞiMaL, ciLehk, SafiN, AdA, Emrah, Canan, Fekiye(Alara) .. ve belki de hiç ProSohbet ya da ForumFinaL 'e girmeyip; sırf gönül hatırımız, arkadaşlığımız, dostluğumuz için oy kullanan arkadaşlarımıza ve onların arkadaşlarına SONSUZ TEŞEKKÜRLERBİZ KAZANDIK Daha önceleri de çoğu kez dile getirdiğimi söylemiştim; Biz her koşulda kazandık bu Yarışmayı Çünkü; bi yarışma olmaktan çıkarıp, bulunduğumuz yeri sahiplendiğimizin göstergesiydi bizler için bu telaşe Adını zikretmeyi ve daha nice komik, traji komik olayları anlatmayı unuttuğum arkadaşlar lütfen bu konu altında paylaşsınlar. Bu şekilde daha da anlamlı olucak sanırım; bu yarışmanın bizlere kattığı değer ve önemini daha iyi anlayacağız.. ![]() Birlikte daha nice Zaferlere, Başarılara Pro Dostluk KAZANDI !..
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Tbrkler ForumFinal ..
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 6 Sep 2009
Konular: 0
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
|
|
|
#5 |
|
Yılın Editörü
![]() Üyelik tarihi: 1 Feb 2009
Konular: 2867
İtibar Gücü: 62
Rep Puanı: 1387
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu yarışmayı biz ilk katıldığımızda kazanmıştık ben şimdi kazandık saymıyorum.Yukarda DevriM arkadaşımızın belirttiği gibi hiç foruma girmeyen arkadaşlarımız sırf hatırımıza oy kullandılar.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz. sonuc olarak forum final kazanmadı dostluk kazandı. ayyyy duygulandım ağlamak istiyorummm:P:P:P:P
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha cok sey basaricaz ..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 7 Feb 2009
Konular: 3
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
Tebrikler ProSohbet tbrkler prodostlar..
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| en beğenilen site, forumfinal, günün sitesi, milliyet, yarışma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|