|
||||
|
|||||||
| ProSohbet Ailesine Yeni Katılanlar ForumFinaL ailesine Merhaba diyerek başlayacağınız ilk adım .. |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: mrb |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
selamlar , forumfınal ailesi.
Bir Elimde Silah Birinde Kuran , Geldi Diyolar Bak Şehitlik Sıran!! Babam Bile Olsa Karşımda Duran , Önce VATAN Sonra VATAN.. Acemi : 48.Pyd Eğitim ALayı TOKAT Usta : 3.Kor Karargah Ds Grup KomutanLığı , Sahra Hizmet Bölüğü Ayazağa / İSTANBUL ( NATO - NRDC - T ) |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meraba KurtGozu_Baskan, hoşgeldin ..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 7 Feb 2009
Konular: 3
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
sametim hoş gelmişin forumfinal ailesine
|
|
|
|
#7 |
![]() |
h.g baskan
|
|
|
|
#8 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
AleykumSelam , Hoşgeldin.
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|