|
||||
|
|||||||

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: forum, komik, konusmalar, loglar, sohbet |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Standart Msnde Cam ' ı açan kız çirkinse =) Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : önemli değil herzaman yanımda poşet bulundururum Kız : kamera çok bulanık değil mi? erkek : no problem abazaya cine5 bile şifresiz görünür Kız : nasıl yaniuuu ? erkek : yok bişi sen devam et Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : istersen camsız devam edelim hatta en iyisi sen beni listenden sil ! Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka evrimini tamamla sonra görüşelim senle Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ? erkek : anne baba akraba mı senin ? Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : görmüyom gözlerimi kapattım! Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ? Kız : nasılım ? erkek : Sana tel numaramı vermedim değil mi ? Kız : hayır vermedin neden ? erkek : iyi ! Kız : iyi görünüyor muyum ? erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : hayvan ! erkek : tamam kamera açılıyor. Kız : aaa kamerayı neden kapattın ? aaa çevirimdışı olmuş ! Kız : evet nasılım ? erkek : valla senin görüntüyü kaydedip forumda yayınlamak için camını açtırmıştım ama senin bu görüntüyü yayınlamaya kalksam kesin banlarlar beni!
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
IRCD Yönetim Birimi
İstanbul Founder ![]() |
Emegine sağlık Harikaydııı
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 6 Nov 2009
Konular: 8
İtibar Gücü: 7
Rep Puanı: 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |
Ho$
...
![]() Odun qißi çıtır çıtır değiL.. Kömür qißi içten içten Yanacak Yakacak,ßakı$LarıyLa KıLcak damarLarın Titretecek..Masaya yumruqunu vurdumu ! Ses getirecek ! ADAM DEDİĞİN .. ; ) Karadeniz`Li oLmak AyrıcaLıktır .. [ ArtvinLi ... ]
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|