|
||||
|
|||||||
| Muhabbet Adı Üzerinde Muhabbet, Ama Geyikle Karıştırmayın, Yasak :D |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: eglence, forum, messenger, msn, muhabbet, ne yaparsin, sohbet |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 31 Jan 2009
Konular: 9
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 21
Rep Derecesi :
![]() |
Değer verdiğiniz eşiniz, dostunuz, sevgiliniz, Arkadaşınız vs sizi msn den silse tepkiniz ne olurdu?
|
|
|
|
#2 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Duanla doğmadım ki bedduanla öleyim hesabi
Silen siler , hersey msnye mi bakar ? Hayır.ßen suana kadar kimseyi engellemedim de silmedim de ( :
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro V.I.P
Konular: 56
Rep Puanı: 11
Rep Derecesi :
![]() |
Beni Sileni bende hayatımdan silerim!
тaяiFi γσк Çıкмazı γσк Sєωdaмızıη вєηdєsiη ÖγLєsi iςiмdєsiη кi TaLiß'mm SöγLє вaηa вєη daha ηє iSтєγiм aLLah'ıη вaηa ωєямiş σLduqu єη вüγüк hєdiγєSiη aLLah'ıмdaη diLєğiм öмüя вσγu γaηıмda вiя hєdiγє σLмaη , öмüя вσγu єкSiLмєγєη мuтLuLuquм σLмaη " Sєη hєp γüяєğiмiηSiη " |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro V.I.P
Konular: 56
Rep Puanı: 11
Rep Derecesi :
![]() |
Yaa iyi de anlamadıgım ben seni niye sileyim birtanem aaaa
![]() ![]() Silinicek okadar insan varken sen nie olasın en son silececegim insan sen olursun cıxx!
тaяiFi γσк Çıкмazı γσк Sєωdaмızıη вєηdєsiη ÖγLєsi iςiмdєsiη кi TaLiß'mm SöγLє вaηa вєη daha ηє iSтєγiм aLLah'ıη вaηa ωєямiş σLduqu єη вüγüк hєdiγєSiη aLLah'ıмdaη diLєğiм öмüя вσγu γaηıмda вiя hєdiγє σLмaη , öмüя вσγu єкSiLмєγєη мuтLuLuquм σLмaη " Sєη hєp γüяєğiмiηSiη " Konu vuSladd tarafından (16.03.09 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 10 Feb 2009
Konular: 60
İtibar Gücü: 16
Rep Puanı: 122
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Tınnnnnnnnnnnnnnnn.
|
|
|
|
#10 |
|
Pro Tutkunu
![]() Üyelik tarihi: 21 Feb 2009
Konular: 9
İtibar Gücü: 18
Rep Puanı: 124
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
umrumdamı kafaSIna qÖre
![]() You're too important for anyone There's something wrong with everything you see But I, I know who you really are You're the one who cries when you're alone !!! Beni herkesten daha fazla O tanıyor çoktan beri Biliyor tüm zaaflarımı Teker teker kullanıyor Özledim o zalim sesini Soluğunu... ♂ + ♀ = ♥ |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|