|
||||
|
|||||||
| Vizyondaki Sinemalar Vizyondaki sinemaları buradan takip edebilirsiniz |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: beni, oldur |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
IRCD Yönetim Birimi
![]() Üyelik tarihi: 1 Feb 2009
Konular: 922
İtibar Gücü: 35
Rep Puanı: 1529
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yönetmen: Korhan Uğur Senaryo: Korhan Uğur Müzik: Görüntü Yönetmeni: Ercan Özkan Oyuncular: Burak Sarimola, Nihan Asli Elmas, Erol Alpsoykan, Aysan Sümercan, Mehmet Ali Erbil Tür: Fantastik Yapım: Türkiye Dil: Türkçe Dağıtıcı Firmalar: Tiglon Ozan ve Atilla köy köy gezip köy yaşantısı, yöresel yemek tarifleri gibi konuları çekerek TV programı yapan iki arkadaşlardır. Bir gün Dikili’nin gizemli bir köyüne gelirler. Orada Emine Teyze’nin esrarengiz şerbetinden içen Ozan’ın hayatı değişir. Bu değişikliğe anlam veremez. Anlamaya çalışırken ölümsüz olduğunu fark eder. Köyü terk etmek isterler ama şerbetin bir etkisi de içenlerin köyü terk edememesidir. Şerbetten içmemiş olan Atilla arkadaşını orda bırakarak kaçıp gider. Ozan köyde yalnız başına kalır. Köyün muhtarı Hulusi Dede ona yardımcı olur, onu teselli eder. Bir süre sonra kız arkadaşı Duygu da yanına gelir. Fakat Ozan’ın ölümsüz olduğunu öğrenmesi yaşadığı olaylara anlam verememesi kafasını iyice karıştırır ve Ozan’ı terk edip, o da köyden gider. Bir süre sonra tek ölümsüzün kendisi olmadığını, bu köydeki herkesin Emine Teyz’enin şerbetinden içmiş olduğunu fark eder. Köy muhtarı Hulusi Dede’nin rehberliğiyle bu köyde yaşamanın bir fırsat olduğunu, ölümlü kısa hayatında yapmak isteyip de zaman sınırlılığından yapamadığı her şeyi burada yapabileceğini öğrenir. Bu köyde herkesin bir listesi vardır ve sırayla daha önceki hayatlarında yapamadıklarını burada yapmaya çalışmaktadırlar. Zaten başka çareleri de yoktur. Ozan da kendisine bir liste yapar ve Hulusi Dede’nin yardımlarıyla listesindekileri gerçekleştirmeye başlar Fragmanı İzlemek İçin tıklayın Konu ||ChiqolaTa|| tarafından (07.02.09 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro V.I.P
![]() Üyelik tarihi: 31 Jan 2009
Konular: 56
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 11
Rep Derecesi :
![]() |
paylasım için tesekkürler...
тaяiFi γσк Çıкмazı γσк Sєωdaмızıη вєηdєsiη ÖγLєsi iςiмdєsiη кi TaLiß'mm SöγLє вaηa вєη daha ηє iSтєγiм aLLah'ıη вaηa ωєямiş σLduqu єη вüγüк hєdiγєSiη aLLah'ıмdaη diLєğiм öмüя вσγu γaηıмda вiя hєdiγє σLмaη , öмüя вσγu єкSiLмєγєη мuтLuLuquм σLмaη " Sєη hєp γüяєğiмiηSiη " |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|