|
||||
|
|||||||
| Vizyondaki Sinemalar Vizyondaki sinemaları buradan takip edebilirsiniz |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: icgudu, olumcul, vizyondakiler |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
IRCD Yönetim Birimi
![]() Üyelik tarihi: 1 Feb 2009
Konular: 922
İtibar Gücü: 35
Rep Puanı: 1529
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ölümcül İçgüdü L’Instinct De Mort / Public Enemy Number One Yönetmen: Jean-François Richet Senaryo: Abdel Raouf Dafri, Jacques Mesrine Müzik: Marcus Trumpp, Marco Beltrami Görüntü Yönetmeni: Robert Gantz Oyuncular: Vincent Cassel, Cécile De France, Gérard Depardieu, Roy Dupuis, Gilles Lellouche, Elena Anaya, Michel Duchaussoy, Myriam Boyer, Florence Thomassin, Shaun Gerardo Tür: Aksiyon - Biyografi - Gerilim - Suç Yapım: Fransa - İtalya - Kanada Dil: Fransızca Fransız gangsterlerin sonuncusu Jacques Mesrine, yaşamı boyunca 1 numaralı halk düşmanı ilân edilmişti. Düzenli olarak kamuoyu anketlerinin zirvesinde yer aldı. Paris’in göbeğinde polisin yakın mesafeden yoğun ateşi altındaki görkemli ölümü onun efsane statüsünü taçlandırdı. Öyle ki, 1979 yılındaki ölümünden 30 yıl sonra bugün bile Jacques Mesrine efsanesi hâlâ capcanlı. Fragmanı İzelmek İçin Tıklayın ..
ProSohbet Cafe ® Download @adatr.net uzantılı mail almak için TIKLAYIN Forum Anlatımı Türkiye'nin En iyi miRC Coderi Kimdir ? FarkImIz tArzImIz IRC.ProSohbet.Com ..! http://img140.imageshack.us/img140/3...duftejmak6.jpg Konu ||ChiqolaTa|| tarafından (27.03.09 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|