|
||||
|
|||||||
| Muhabbet Adı Üzerinde Muhabbet, Ama Geyikle Karıştırmayın, Yasak :D |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: eglence, eski, forum, forumfinal, kimsiniz, muhabbet, onceki, pro, prosohbet, sohbet, yasantinizda |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 12 Mar 2010
Konular: 1
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
Teşhis:Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .
Bugünkü Kuzey Kanada civarında bir yerlerde 475 civarında doğdunuz. Bir artist, büyücü veya falcıydınız.. Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Bohem ve gizemli bir kişilik, Allah vergisi bir hayli yetenek, antik kitapları anlama kudreti, büyücülük yeteneği. Karanlık kuvvetlerin bir hizmetkarı olabilirdiniz. Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Probleminiz kararlı ve sebatlı olmayı öğrenmek. Her talihsizlik güçlü iradenize çarpıp dağılmalı.
|
|
|
#5 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 9 Feb 2009
Konular: 13
İtibar Gücü: 15
Rep Puanı: 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Bir katedral, ev ve tapınak inşa ediciydiniz...
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|