|
||||
|
|
#1 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
Eklemeyi unuttuğum arkadaşlar vardır mutlaka Bu başlık altında ya da bana ulaşarak iletebilirlerse eklemeler yaparak güncellenmeye devam edilcektir Umarım beğenirsiniz Saygılar ..
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
Alıntı:
Beğenmene sevindim çikom aynı sen Yorum için tşk ler Eklemeyi yaparım gece
Kardeş Türküler ve Grup Bajar solisti Vedat Yıldırım ile Röportaj ÇOK YAKINDA ForumFinaL.com 'da bilgi için BAKINIZ ![]() Lütfen Kırık linkleri, konunun altındaki İhbar Butonuna basarak bize bildiriniz |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Lord of Darkness
![]() |
![]() Devrim beni böyle tanıtıyorsun,görende agresif bişey sanıcak
|
|
|
|
#7 |
|
Teknik Birim
Pro Dostluk ![]() |
Canavar gibisin işte, fişek gibi vadaaa ![]() Eklemeyi yapalım, küsemeyiz hem biz birbirimize Kardeş abisine küser mi ![]() LoSt ve bLack_angeL arkadaşlarımızın eklemesi yapıldı ..
|
|
|
|
|
#8 |
|
#A.R.G.E PrenSeSi
![]() Üyelik tarihi: 7 Feb 2009
Konular: 1556
İtibar Gücü: 33
Rep Puanı: 411
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yılın Moderatörü
![]() Üyelik tarihi: 13 Feb 2009
Konular: 293
İtibar Gücü: 19
Rep Puanı: 476
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben Aileden değilim. Cami çocuguyum ben
![]() ![]()
|
|
|
#10 |
|
Araştırma Geliştirme A.R.G.E Kayalardan Kaleler Kursalar Sözlerden Bıcaklar Yapsalar SK Zaman,Mekan,Uzak,Yakın,Demeden Seni.... ![]() Konu Asitc tarafından (08.04.09 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|