|
||||
|
|||||||
| Vizyondaki Sinemalar Vizyondaki sinemaları buradan takip edebilirsiniz |
| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| ||
| Anketimiz: Recep ivedik 3 filmi değerlendirmeniz | |||
| 1 |
|
3 | 37,50% |
| 2 |
|
0 | 0% |
| 3 |
|
0 | 0% |
| 4 |
|
1 | 12,50% |
| 5 |
|
0 | 0% |
| 6 |
|
1 | 12,50% |
| 7 |
|
0 | 0% |
| 8 |
|
0 | 0% |
| 9 |
|
0 | 0% |
| 10 |
|
3 | 37,50% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
PRO KRALI
![]() |
Yönetmen: Togan Gökbakar Senaryo: Şahan Gökbakar, Togan Gökbakar, Serkan Altuniğne, Can Ali Sabuncu Yapımcı: Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan Görüntü Yönetmeni: Ertunç Şenkay Dağıtım: Özen Film Gösterim Tarihi: 12 Şubat 2010 (Türkiye) Recep İvedik 3 Filminin Konusu Şahan Gökbakar'ın gişe rekorları kıran Recep İvedik macerası, yepyeni bir serüvenle devam ediyor. Türk sinemasının en çok izlenen filmleri olan Recep İvedik ve Recep İvedik 2'nin ardından, serinin üçüncü filmi Recep İvedik 3 Şubat 2010'da izleyiciyle buluşuyor. Yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği Recep İvedik 3'te yalnızlıktan ve iç sıkıntısından kurtulmaya çalışan, sosyalleiemeye çabalayan Recep İvedik'in çok komik hikayesi konu ediliyor. Recep İvedik'e bu serüvende 46 farklı karakter eşlik ediyor. Recep İvedik 3'ün yönetmenliğini yine Togan Gökbakar üstleniyor. Türk sinemasına, yarattığı karakter ile yepyeni bir soluk getiren Şahan Gökbakar, Recep İvedik 3 ile izleyiciyi yine kahkaya boğacak. Recep İvedik 3 Filminin Resimleri ![]() Recep İvedik 3 fragmanını izlemek için TIKLAYIN |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
![]() |
bende izledim güzel film şuanda filmi partlara bölüyorum en kısa zamanda download linklerını eklıyecegım
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|