|
||||
|
|||||||
| Muhabbet Adı Üzerinde Muhabbet, Ama Geyikle Karıştırmayın, Yasak :D |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Sistem Kurucusu
![]() Üyelik tarihi: 7 Feb 2009
Konular: 5
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
Selamlar,
Şimdi sizlerle merak ettiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum sizlerden ricam paylaşacağım konu hakkında lütfen herkes cvp vermek için değil de gerçekten o anı yaşayarak ve içinden geldiği gibi cvp vermenizdir. Yaşantınız boyunca bir çok ilişki yaşadınız ve yaşadığınız ilişkilerin %99 u hoşlantı üzerine kurulan ilişkiler yani dış görünüşle başlayan ilişkiler.Fakat bir gün geliyor ve biriyle tanışıyorsunuz ve o kişi ile dış görünüşü için değil yani hoşlantı yada aşk da diyebilirsiniz bu gibi şeyler için değil de düşünceleri ve ilk kez mantığınızla düşünerek bir şeyler paylaşmaya başlıyorsunuz.. Günler, aylar geçiyor ve geçmişe baktığınızda yaşadığınız ilişkileri düşündüğünüzde mantık üzerine hayatınızda ilk kez düşünceler ve haraketleri analiz ederek bir ilişki yaşıyorsunuz.. Şimdi sizlere sorum şu hayatınızda kaç ilişkiyi mantığınızla yaşadınız? yada yaşamak istermiydiniz? yada olması gereken bir ilişki sizce nedir..Herkes şeffaf bir şekilde içinden gelenleri yazarsa bu paylaşım amacına ulaşır. Not: Bir kitapta okudum ve tezleri çok beğendim fakat şahsen bu tezi kendimle kıyasladığımda çok uyuşmadı bu sebeple sizlerin düşüncelerini almak istedim.. Sevgiler, Saygılar.
|
|
|
#2 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Aleykumselam
ßen bu zamana kadar hiç mantığa dayali bir ilişki yaşamadım zaten aşkda mantık işi değildir en azından ben öyle biliyorum yasadığım ilişkilerin coğu kücük bir hoslantı ile basladı daha sonra aşka dönüştü . ( ßaya ilişki yasadım ) ßence mantığa dayali bir ilişki olamaz.İnsanın birazda sevmesi gerekir sevgi hersey demekdir.ßazıları var mantık evliliği yapıyor ama mutlu olamıyor aşk evliliği yapanlardan da cıkıyor böyleleri onuda güvensizliğe bağlıyorum.İnsanlar bence ilişki yasicaksa aşık olmalıdır ve en dürüstünü yaşamalıdır. Saygılar
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro V.I.P
![]() |
ßütün İli$kilerim Mantık Üzerine oLmu$tur. ßen Hayatta Her$eyin Kafa da ßa$layıp Kafa da ßittiğine İnananlardanım. Sıkıldığım Zamanda İli$kimi Sonlandırırım.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 9 Feb 2009
Konular: 13
İtibar Gücü: 15
Rep Puanı: 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Hiç beklemediğim bir zamanda olsun isterim.çünkü aşklara sevgilere inanmıyorum artık....
|
|
|
#5 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Arkadaslar içinizdeki aşk duygusuna yok edenlere inad aşkı yasamalısınız tadmalısınız.Aşk sadece bir erkeğe yada bayana asık olmak değil vatanına , diline , milletine , dinine ve değerlerine aşık olan insanlarda var.ßunlarıda göz önünde bulunduralim
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Pro V.I.P
![]() |
Alıntı:
Aynen Tek A$k GalataSaray |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 15 Feb 2009
Konular: 2
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
Hayatta Yaşadıgım Tek Olgun Bir İlişkim Vardı. Bunuda 3 sene Sürdürebildim. Bir İlişki İçinde Yaşanması Gereken Herşeyi Yaşadım. KarşıLıkLı bir Şekilde. Elimizden Geldigi Kadar Fedakar Davrandık Birbirimize. Her Şeyi Yeri Zamanında Yaşadık. Olması Gerektiği Gibi. Paylaşmak Ğüzeldir duyguları. Ne Bileyim Hedef Secerdik Birbirimize. İnsan Oglu Gelecegini Bilemez ama Biz Geleceğe Dair Herşeyi Konuşur İstişare Ederdik. Bu ilişki Beni Duygusallaştırırdı. Yada her İlişki duygusal Yaşanır. Ben Öle Biliyorum. Sevmek Ğüzel Şuan Belki OnunLa Olmadı Ama Ne Olursa Olsun Sevme Umudumu Yitirmedim. Yine sevecegim yine sevecegim
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
![]() |
Bence mantığa dayalı bir ilişki bir anda başlayabilecek birşey değildir yani düşünce uyuştuğu için birlikte olacaksın sonuçta ve bunun için o kişiyi bi kaç yıldır tanıyor olmAN gerekiyo yani bi süre arkadaşlık yapmış olman buda ilerde çabuk sıkılmaya yol açabilir diye düşünüyorum mantıklı bi ilişki yaşayacağım diye mantıksızca bir iş yapmak mantıksızlık ama aşk dediğin iki dk da oluyo
iyi bişey olması için hem düşünce uyuşması hemde duygusal olması gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Tutkunu
![]() ![]() |
Aşkı Sadece Pat Die Mantıga Atmam Ama Şöle DiyebiLirim Gerçek Aşk ise kalbimin beynime pompaladıgı kanın beynimle uyumlu olması gerekli.. Karmaşayı sevmem ama Aşk KArmaşadır. Aşk Sadece Düşücne diyil DAha fAzlasırdır Bazen Bakarsın Hoşlantı bazen MAntık Ama Önemli Olan Oldugu Gibi Yaşamaktır.Görücü U. evlenen iki Kişi Erkek Öldügünde Kadın Kadın Öldügünde Erkek Ağlıyorsa Hayat aAşklarından Diil Bişe Paylaştıkalrından Sevgilerinde Bir İlişki Düzenli Yüreyecek ise Anlayış Hepsinden Ötededir Su istimal edilmeyen Anlayış. Bazen Açık Kapılar Vardır Görürsün Ama ÇEkinirsin Mantıgımız ile Geri ÇEkliriz.Arkasında Ne Oldugunu Bilmediğimiz Hiç Bi yere Gitmeyiz. Gittimiz MAcera Olsada.Herşeyh Aşk üzerine Yazılıorsa GEçmiş KAdar GElicek Önemlidir....Fazla Uzatmıcam Ama Vedat derki ; Aşk Depresyondaki Duygulardır. Ulaşınca aşk herşeyh durgunlaşır ve düzelir ama ulaşamazsa aşk karamsar ve paranoyaktır vs. .. Aşk Kendini Tamamlamadan Geçer....
Gözlerinizi Kapatın Göre bildiginiz Sevginiz Karanlık içinde Bir Işık İse Aşkınızdır... inanınki sölenecek o kadar çok kelime varki kelimler anlam taşımıyor bazen.bazende sonsuzluktur.. Saygılarımla Tşkler.... Konu O-Zone tarafından (02.03.09 Saat 01:28 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamamen kendi adıma açıklıcam ;
Aşk mantık işi değildir .. Aşkın devreye girdiği her an mantığımı kaybediyorum ..ama mantığa dayalı bir aşk yaşamayı isterdim belki öyle daha az yıpratıcı olur ..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|