|
||||
|
|||||||
| Aşk & Sevgi Sevgi ve Aşka dair herşey sizlerle |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 10 Feb 2009
Konular: 60
İtibar Gücü: 16
Rep Puanı: 122
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Şaşırtır seni belki ama uğruna ağlamaktan vazgeçeli çok gece geçti.Yokluğun eskisi kadar derine batmıyor artık,arada sırada canımı yakıyor o kadar..Seni bir başkasıyla gördüğümde yıkılmıyorum eskisi gibi bu acıdan kurtulmaya tek çare ölüm gelmiyor aklıma.Çökmüyorum artık bir ölü gibi yaşamıyorum..Senin için ağlayarak geçirmiyorum gecelerimi,yastığa başımı her koyusumda biraz zorlanıyorum belki ama sonunda uyuyabiliyorum..Terler içinde bağırarak uyandığım oluyor bazen takmıyorum..Çünkü aylar sonra uyku denen şeyin ne olduğunu öğreniyorum..Bana karşılık vermediğin halde sana nasıl taparcasına bağlandım bilemiyorum..Yokluğun ya da varlığın sen ya da sensizlik hiç biri koymuyor artık..Seni benden çalanlara kızamıyorum biliyorum ki; sen susuz kaldığım çölün ortasında yüzlerce kişi arasından bana gönderilen bir damla suydun..Belki beni yaşatacaktın ama ben seni elime alır almaz düşürmüştüm..düşme diye o kadar çok uğraşmıştım ki.. o kadar çok sevmiştim ki seni…artık çok geçti…benim elimden kayıp başkalarının ellerine düşmüştün,mutluydun da…
Ses çıkartamadım..sen benimsin diyemedim hiçbir zaman..Bana bıraktığın tek şey acıydı.Canımı öyle çok acıtmıştı ki olanlar bir an boğuluyorum sandım,geceler boyu ağladım,korktuğum karanlıklara dost oldum.Nefes almak için ağzımı her açışımda adın çıktı ağzımdan,nefesim bile sendin artık..Sen benden öyle bir gitmiştin ki uzansam da tutamıyordum,sana her dokunusum da bir baksa dostum çekip alıyordu seni benden.Hep yanımda oluyorlar öyle iyi davranıyorlardı ki kendim kadar güveniyordum onlara..Sonra fark ettim ki gözümü her kapatışımda seni benden biraz daha uzaklaştırmışlar.. Sonraları hayatı öğrenir oldum yokluğuna da karşımda olsan da sana dokunamamaya alıştım..Dediğim gibi uğruna ağlamayalı çok oldu..Ama içimdeki en büyük yara hiç kapanmadı..o yarayı kanatan önümde olmama rağmen her defasında beni ezip başkalarına gitmendi..Görsende tanımamazlıktan gelmendi…Hala öylre,hala kanıyor belki ama ;UNUTMA! Bu kalp senin için ölmekten çoktan vazgeçti…. Sebepsizim en az senin kadar bende Sebepsizdim....
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|