|
||||
|
|||||||
| ProSohbet Ailesine Yeni Katılanlar ForumFinaL ailesine Merhaba diyerek başlayacağınız ilk adım .. |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: final, forum, forumfinal |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 13 Mar 2009
Konular: 1
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
selamm arkadaslar herkese iyi forumlar...
HaLa Yüksek Sese KırıLır HaLa KoLumu Sertçe Tutarsan AğLarım ßana PahaLı ŞeyLer ALma ELma Şekerine BayıLırım Ne OLur Tut ELLerimi YaLnızLıktan Korkarım Çok Canım Acıyor SöyLe Geçermi? Ne Kadar Büyümeliyim ? Uyusam Bitermi? Bu Gözyaşları BaLıkLara Yetermi? Küçük Dünyam Bu Sarsıntıya Direnirmi? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yılın Üyesi
![]() |
Aleykumselam.Hoşgeldiniz İyi Forumlar Dilerim.
![]() TÜRK OLmanın Suç SayıLdığı ßu Dünyada İnadına TÜRKÜM Diyenlere Selam OLsun ... Durma Düşman Durma, Gücünü Artır, Türklüğün Başına Hakaret Yağdır. Uyuyan Bir Kavme Bu Felaket Azdır, Vur Eski Kölesi Utandır Onu, Bırakma Uyusun, Uyandır Onu!.. Ziya Gökalp ![]() ßıraktım Elimden Tabancamı Artık Barut Kokusu Gelmiyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 10 Mar 2009
Rep Derecesi :
![]() |
hoşgeldiniz. iyi forumlar (:
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() |
Saol BeBiSsS hb sana da iyi forumlar
HaLa Yüksek Sese KırıLır HaLa KoLumu Sertçe Tutarsan AğLarım ßana PahaLı ŞeyLer ALma ELma Şekerine BayıLırım Ne OLur Tut ELLerimi YaLnızLıktan Korkarım Çok Canım Acıyor SöyLe Geçermi? Ne Kadar Büyümeliyim ? Uyusam Bitermi? Bu Gözyaşları BaLıkLara Yetermi? Küçük Dünyam Bu Sarsıntıya Direnirmi? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 9 Feb 2009
Konular: 13
İtibar Gücü: 15
Rep Puanı: 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Aleyküm Selam Hoş geldiniz efenim
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() |
Saol SamsuNLu hb sana da iyi forumlar...
Tşk hb efenim
HaLa Yüksek Sese KırıLır HaLa KoLumu Sertçe Tutarsan AğLarım ßana PahaLı ŞeyLer ALma ELma Şekerine BayıLırım Ne OLur Tut ELLerimi YaLnızLıktan Korkarım Çok Canım Acıyor SöyLe Geçermi? Ne Kadar Büyümeliyim ? Uyusam Bitermi? Bu Gözyaşları BaLıkLara Yetermi? Küçük Dünyam Bu Sarsıntıya Direnirmi? Konu ||ChiqolaTa|| tarafından (21.07.09 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood yapmak yasak .. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak Üye
![]() Üyelik tarihi: 9 Feb 2009
Konular: 13
İtibar Gücü: 15
Rep Puanı: 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Sana :P:P:P:P
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoşgeldiniz DeStiny iyi forumlar dilerim ..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|