|
||||
|
|||||||
| Vizyondaki Sinemalar Vizyondaki sinemaları buradan takip edebilirsiniz |

| Özel Konu Ve Duyurular | |||
![]() |
|||
| RadyoFinal |
Get the Flash Player to see this player.
|
| Tags: gunu, katliami, sevgililer |
| ||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 1 Feb 2009
Konular: 70
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
Orjinal Adı: Bloody Valentine
Yönetmen: Patrick Lussier Oyuncular: Jensen Ackles, Jaime King, Kerr Smith, Betsy Rue, Edi Gathegi Senaryo: Todd Farmer, Zane Smith, John Beaird Görüntü Yönetmeni: Brian Pearson Kurgu: Patrick Lussier, Cynthia Ludwig Müzik: Michael Wandmacher Tür: Korku / Gerilim Süre: 101 dk. Yapım: 2009, ABD Dağıtımcı: Warner Bros. Gösterim tarihi: 13 Şubat 2009 Orjinal Adı: Bloody Valentine Yönetmen: Patrick Lussier Oyuncular: Jensen Ackles, Jaime King, Kerr Smith, Betsy Rue, Edi Gathegi Senaryo: Todd Farmer, Zane Smith, John Beaird Görüntü Yönetmeni: Brian Pearson Kurgu: Patrick Lussier, Cynthia Ludwig Müzik: Michael Wandmacher Tür: Korku / Gerilim Süre: 101 dk. Yapım: 2009, ABD Dağıtımcı: Warner Bros. Gösterim tarihi: 13 Şubat 2009
haтaLaяıм SтiLiмdiя..! ProSohbet Script İndirmek İçin TıkLa. мєωzu вahiS ωaтaηSa qєяiSi тєFєяяuaттıя..! Konu ||ChiqolaTa|| tarafından (20.02.09 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: 30 Jan 2009
Konular: 3064
İtibar Gücü: 61
Rep Puanı: 2236
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevgililer Günü Katliamı ![]() Tür : 3 Boyutlu / Gerilim / Korku Yönetmen : Patrick Lussier Senaryo : Todd Farmer, Zane Smith Oyuncular : Todd Farmer, Tom Atkins, Kerr Smith, Jaime King, Jensen Ackles, Marc Macaulay, Kevin Tighe, Richard John Walters, Andrew Larson, Betsy Rue, Selene Luna, Brandi Engel, Megan Boone Yapımcı : Michael Paseornek, Jack L. Murray, John Sacchi, John Dunning, André Link Görüntü Yönetmeni : Brian Pearson Müzik : Michael Wandmacher Süre : 1 saat, 41 dk. Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2009 Özet On yıl önce yaşanan bir trajedi Harmony (Uyum) kasabasını sonsuza dek değiştirmiştir. Deneyimsiz kömür madeni işçisi Tom Hanniger’ın tünellerde neden olduğu kaza beş adamın sıkışıp kalmasına ve sağ kurtulan tek kişi olan Harry Warden’ın da komaya girmesine neden olmuştur. Bunun tam bir yıl sonrasında, Sevgililer Günü’nde, Harry Warden uyanmış ve kazmayla 22 kişiyi hunharca katlettikten sonra kendisi de öldürülmüştür. Tom Hanniger, on yıl sonra, Sevgililer Günü’nde kasabaya döndüğünde sebep olduğu ölümler hâlâ yakasını bırakmamıştır. Geçmişiyle barışmaya çalışan adam, eski kız arkadaşı Sarah için bitmemiş duygularıyla da boğuşmaktadır. Oysa Sarah Tom’un en iyi arkadaşı olan şerif Axel’la evlenmiştir. Ama bu gece, yıllar süren huzurdan sonra, Harmony'nin karanlık geçmişinden bir şey geri döner. Başında madenci kaskı, elinde kazma olan, durdurulamaz bir katil etrafta kol gezmektedir. Katilin ayak sesleri yaklaştıkça, Tom, Sarah ve Axel dehşetle fark ederler ki katil onları öldürmeye gelen Harry Warden olabilir. Fragmanı İzlemek İçin Tıklayın ..
..sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum.. ama ben ölüyorum.. ![]() ![]() Konu ||ChiqolaTa|| tarafından (20.02.09 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|